VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Traditionell Söndagshummer

Så var det måndag igen.. Ibland känns det som om det inte är annat än måndagar och fredagar i veckan. Därför tycker jag att det är viktigt att försöka njuta så mycket som möjligt utav varje dag för är det något som är säkert så är det att just den dagen aldrig kommer tillbaka igen..
20161203_140541Jag har verkligen njutit av helgen på många sätt och även om gårdagens hummer (fyndade återigen till extrapris så snart får jag mynta begreppet ”traditionell söndagshummer”) kanske inte smakade riktigt lika bra som förra söndagens berodde nog inte så mycket på hummern i sig utan snarare på sällskapet. Att äta gott i ensamhet, även om jag har njutit av lugnet, är inte lika fantastiskt som att äta gott tillsammans.
20170121_193359 Nu ska jag packa väskan. Vi hörs snart igen! Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna