VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ovänner, Vänner och en Fullträff

Ibland händer det att allt blir så mycket bättre än man hade kunnat drömma om och för mig var helgen som gick en sådan fullträff trots att den började allt annat än bra.. Kanske kan jag skylla det på att det var fredagen den 13:e för sällan har jag blivit så osams med en vän som jag blev i fredags och det var inget roligt kan jag lova.

Jag är på inget sätt konflikträdd i mitt yrke men när det kommer till konflikter med människor som står mig nära så kan det få mig att må fysiskt dåligt. Däremot anser jag att man i alla sorters relationer ibland behöver rensa luften och ofta resulterar ett ordentligt bråk i att relationen djupnar och blir ännu bättre – om man reder ut den förstås..

Tack och lov gjorde vi det och vi konstaterade dessutom att det aldrig är ens fel att två träter och att vi trots allt gillar varandra MASSOR och kommer fortsätta med det. Men det var på bekostnad av två lunchdejter..

Inte nog med att jag glömde bort den ena i villervallan, jag var dessutom dubbelbokad på två luncher i fredags. Som kompensation har jag lovat lunchdejt no 1 (den jag glömde bort) bubbel nästa gång och eftersom lunchdejt no 2 snällt väntade på mitt kontor i hela två timmar OCH lunchrestaurangerna hann stänga ställde jag in resten av arbetsdagen (var i o f s inte mkt kvar av den) och bjussade på en väldigt sen lunch på Umami Monkey!

 Innan vi avrundade ”lunchen”som istället blev en AW blev det även en sväng förbi PM Tak och därmed tror jag att allt var förlåtet.. 😉20170113_160711 Lördagen ägnades åt att sova ut och shopping innan jag ställde mig vid spisen för att laga en av mina absoluta favoriträtter, rödbetspasta med citronmarinerad fläskfilé och pepparrotssmör. Den är är inte bara magiskt god utan också jäkligt snygg så om du inte har testat den och vill ha en ordentlig smakupplevelse för både gom och öga måste du prova! Receptet har jag lagt ut tidigare så det hittar du HÄR.20170114_205523 För att riktigt suga ut det sista ur helgen inledde jag gårdagen med en långpromenad i strålande solsken innan jag bjöd in till en riktig lyxbrunch.20170115_114940 Det blev färsk hummer (halva priset, kort datum), räkor (extrapris 199 kr/kg) och Champagne, tyvärr inte på rea men sparade ju massor på det andra i sann småländsk anda! 😉20170115_124304 En riktigt bra helg som överträffade alla förväntningar trots den något turbulenta inledningen.20170113_144529 Trevlig kväll! Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna