VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En riktigt dålig vän

Idag har jag skämts som en hund över vilken fruktansvärt dålig vän jag var tidigare idag och man kan lugnt säga att jag förtjänade ett rejält kok stryk av Linda…20170113_195210Bakgrunden till strypgreppet var att det fem i tolv plingade till i telefonen när jag fick en avisering om att jag hade en lunch bokad med Linda, en av de skönaste bönorna i stan som jag dessutom tränat självförsvar tillsammans med. Svägisen/kollegan undrade varför jag tjöt i högan sky på mitt kontor och kom springande med första förbandslådan i högsta hugg.

Nu var det ju inte så illa att jag hade skadat mig men eftersom jag var tvungen att ställa in den förra lunchen med Linda och toppade det med att glömma bort den vi bokat idag OCH dessutom inte hade en chans på Jorden att avvika från kontoret för en lunch på stan var mitt ångestskrik högst befogat.

Samtidigt som jag messade Linda fick jag ett meddelande om att hon redan var vid vår mötesplats. Tack och lov är Linda inte en långsint person utan tvärtom. Så det blev ett snabbt besök på kontoret istället och löften från mig om lunch, middag eller vinkväll på min bekostnad med garanti om att inga fler träffar kommer ställas in och jag kan bara tacka för förståelsen.20170113_195245 Trevlig helg!

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna