VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Uppesittarkväll på Djursjukhuset

Hej i julstök och uppesittarkväll såhär kvällen före Dopparedan..
Ikväll har jag förmånen att få ha både sonen och Råttan hemma och vi ägnar oss för fullt åt att slå in julklappar medan julskinkan står i ugnen och snart är klar för provsmakning.

Igår var det en helt annan sorts uppesittarkväll. Då var det nämligen dags för veckans rehabilitering på Djursjukhuset.
20161222_163122I vanlig ordning försökte jag tjata jag mig till en selfie med isdrottningen Inez i väntrummet men igår var en sådan kväll när hon totalvägrade och fullständigt ignorerade mig och kameran.
PhotoGrid_1482429963005Envis som få men slutligen lyckades jag finta henne med att ”mommo å moffa” var i antågande. Trägen vinner!

Hittills har Inez bara gått i ”vattentrasken” (water treadmill) och legat på vibrationsplattan men igår stod det massage på programmet. Lotta fick lirka lite med Råttan innan hon accepterade att ligga still i det spännande rummet med alla dofter.20161222_155929 Så småningom slappnade hon av och njöt av massagen (vem hade inte gjort det) som pågick i nästan en timme! Lotta konstaterade att Inez fortfarande är lite stel men att läget inte har försämrats.

Råttan själv gjorde vad hon kunde för att hålla sig vaken, vilket visade sig nästintill omöjligt under Lottas magiska händer (även om hon försökte hålla koll på oss med ett öga i taget)..
20161222_162033 Nu ska jag äntligen se dagens inspelade avsnitt av Selmas Saga, provsmaka julskinkan och läppja på julmust tillsammans med Tim och Råttan (som får nöja sig med ett tuggben).

En mysig uppesittarkväll önskar jag dig. Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna