VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ingen huvudvärk och mera tid med Refunder

God morgon!

De sista veckorna har verkligen varit hysteriska men faktum är att jag sällan har fått så mycket gjort på så lite tid.
Bara tanken på att handla julklappar till familjen gav mig huvudvärk för ett par veckor sedan och något som underlättat något helt enormt är att det går att handla det mesta på nätet.

20161220_145801

Idag skulle jag därför vilja tipsa dig om hur du också kan effektivisera din shopping (visst lät det oerhört professionellt). Jag har nämligen sparat oerhört mycket tid (och pengar) genom att shoppa via refunder.se, en site med hela 610 onlinebutiker inom bl a barn, elektronik, kläder, accessoarer och resor!

Det fina med refunder.se är dels att man hittar det mesta man söker där. Två butiker jag själv besöker ofta när jag shoppar till mig själv eller jobbet är t ex Bianco, eftersom jag är galen i skor och deras är både coola och prisvärda samt InkClub, där jag kan köpa toners till jobbet med superbra rabatt.

Utöver bra rabatter gillar jag också att man får RIKTIGA pengar tillbaka på alla onlineköp man gör och så snart du har mer än 100 intjänade kronor hos refunder.se kan du föra över pengarna till ditt eget bankkonto. Det glädjer sannerligen en äkta smålänning kan jag lova!
20161220_163615
Om du dessutom bjuder in dina vänner till refunder.se tjänar du 50 kr för varje vän som genomför sitt första köp! Hur bra som helst eller hur?

För att börja shoppa och få tillbaka pengar (visst är det härligt att tänka att man faktiskt typ ”tjänar” pengar samtidigt som man shoppar) är det enda du behöver göra att bli medlem och om du väljer att bli medlem innan året är slut får du just nu dessutom 50 kr EXTRA att handla för om du använder blir medlem via länken HÄR.

Happy shopping! Kram Å
20161220_160734

I samarbete med Refunder


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna