VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Älska m kåta grannen

Sitter på tåget hem och summerar dagen. Det har varit en bra dag men jag är trött, så trött.
Efter att ha gått igenom alla måsten, missade samtal och besvarat de mest akuta mailen tänkte jag nu unna mig en liten tupplur. Det är en av fördelarna med att åka tåg. På tre timmar kan man hinna med att både jobba och vila en liten stund. Förutsatt att man inte har en spansk tant på andra sidan gången som envisas med att prata med alla sina spanska tantkompisar genom högtalartelefonen förstås.

Lunch a´la My Martens.
20161219_105750
 Det är bara att konstatera att det inte blir någon tupplur för mig så jag har istället ägnat mig åt reflektera över Googles årliga lista över svenskarnas mest googlade ord och frågor. De var inte helt självklara kan jag lova..

Vad sägs t ex. om att frågan ”Hur lång är Sarah Sjöström” kom på 2:a plats och ”Hur stort är Småland kom på 10:e plats på HUR listan. Eller kanske ännu mer förvånande.. På  VEM listan kom ”vem är Sveriges statschef på 3:e plats och på VARFÖR listans 2:a plats kom ”varför gråter havssköldpaddor”!!!

Inspirerad av Google blev jag lite nyfiken på vad läsare som hamnat på min blogg sökt på, så det kollade jag upp när den spanska tanten höjde volymen på högtalaren.

Överlägset är förstås mitt namn men efter det kommer ”steka fläsk i ugn”… I går var det dessutom någon som hade sökt på ”Älska m kåta grannen” och hamnat på min blogg! Fläsket kan jag förstå för det har jag lagt ut recept på någon gång men aldrig har jag älskat med någon kåt granne och om jag Gud förbjude gjort det hade jag aldrig skrivit om det på bloggen…

Trevlig kväll! 😉

De 10 mest populära ORD sökningarna på Google 2016

1. Pokémon Go
2. EM 2016
3. Iphone 7
4. Donald Trump
5. OS 2016
6. David Bowie
7. Melodifestivalen 2016
8. Lisa Ekdahl
9. Prince
10. Brexit


Kommentarer


  1. Sofia 19 december, 2016 on 20:10 Svara

    Haha jag är skyldig till ett av söken på ”steka fläsk i ugn” ! 😁😂😲😜

    • Åza Brennander 20 december, 2016 on 07:42 Svara

      Hahaha, så DU är en av de som är sugna på fläsk?! Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna