VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Misstagens Mästare

God morgon!
Hoppas att du har sovit gott. Det har jag och det kan behövas för denna veckan är verkligen galet fullspäckad. Om ett par timmar landar det ett gäng med härliga människor som jag ska jobba tillsammans med hela förmiddagen och i eftermiddag avlöser mötena varandra innan det är dags för årets Christmas Night med Magnus Carlsson och Jessica Andersson i konserthuset. Fullt ös medvetslös med andra ord men samtidigt så vansinnigt roligt och energigivande!

Något annat som också är vansinnigt roligt är att Misstagens Mästare kommer till Växjö nästa höst!
Misstagens Mästare är ett evenemang som Företagarna arrangerar och som ger dig inblick i hur man blir en bättre och mer framgångsrik företagare utifrån tanken att alla kan lära av sina och andras misstag.

Eftersom jag sitter med i styrelsen för Företagarna Växjö (gilla oss gärna) så var jag och världens bästa ordförande Birthe inbjudna till huvudkontoret igår. För att ha de bästa förutsättningarna för ett bra uppstartsmöte grundade vi med en stadig frukost och genomgång av agendan!20161213_093440På Företagarnas hk träffade vi bl a Ulrika som är projektledare för Misstagens Mästare och man kan väl lugnt säga att konferensrummet vibrerade av entusiasm och kreativitet inför det som komma skall!
20161213_110911 Detta kommer bli så galet roligt att vara med och rodda i och om du vill försäkra dig om att få en inbjudan är det superenkelt fixat genom att bli medlem i Företagarna (om du inte redan är det för då kan du sitta lugnt i båten). Mer info om medlemskap hittar du HÄR.20161213_113140Än så länge är de flesta av talarna/inspiratörerna på Misstagens Mästare hemliga men några du med största sannolikhet får möjlighet att träffa i Växjö är såklart Liisa Mast, föreningsansvarig på Företagarna (operasångerska) samt Günther Mårder, Vd för Företagarna (operasångare och poddstjärna). Jag skojar inte. BÅDA sjunger faktiskt opera, Liisa kanske något mer professionellt än Günther dock men han brilijerar å andra sidan i Företagarpodden.

Nu blir det en runda i skogen med Råttan och så lite julkalender Selmas Saga på det.

Vi hörs snart igen. Kram Å


Kommentarer


  1. Katarina 14 december, 2016 on 08:58 Svara

    Tack för en underhållande, rolig, innehållsrik blogg om både vardag och fest.

    Vilka snygga byxor 🙂 Var har du köpt dom?

    • Åza Brennander 14 december, 2016 on 16:38 Svara

      De är från FiveUnits men har ett par år på nacken så jag är lite osäker på om de finns fortfarande. Sök på nätet efter FiveUnits. Tack för dina snälla ord Katarina. De gläder mig mycket. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna