VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mys, romantik och en dyr nota

Konstaterar tacksamt att det är väldigt mycket mys i mitt liv just nu och då menar jag inte bara med My, även om vi nästintill är som Siamesiska tvillingar just nu i och med vårt gemensamma projekt. Livet bjuder för tillfället generöst på mys och lite romantik tror jag minsann.. (dock inte med  min tvillingsjäl My kanske bör förtydligas) 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter att My med säker hand och lätt fot på pedalerna lotsat mig genom en trafikstockad innerstad hamnade jag i saluhallen på Östermalm där jag fick en egenstund för jobb och ett välfyllt glas vitt i väntan på att bli upphämtad.20161212_170856(0) Det är nästan så jag känner att jag börjar bli lite av en stammis där för det är verkligen så att jag ÄLSKAR saluhallar. Jag kan gå omkring och njuta av dofterna och allt gott man frestar med i diskarna hur länge som helst. Men av någon anledning hamnar jag slutligen oftast hos Lisa Elmqvist när det är dags att hiva upp plånboken. Så även igår när jag tagit på mig uppgiften att shoppa något gott till kvällen.20161212_170442 Varje gång jag står där och snålvattnet rinner lyckas jag förtränga att saluhallen har helt andra priser än fiskbilen på torget i Växjö. 790 spänn för en liiiiiten amerikansk hummer (billigare än svensk), två havskräftor, två nävar räkor (färska och rökta), en liten burk, aioli och en rhode island samt en baguette. Hutlöst om du frågar mig men sjuuuukt gott (och uppskattat visade det sig).20161212_182251 Mysigt så det förslog och det blev en måndag med massor av prat och på tok för lite sömn, särskilt med tanke på dagens agenda. Men det finns de som säger att man bara lever en gång och då gäller det att göra det fullt ut.

När skymningen började lägga sig över de småländska skogarna tuffade tåget in på perrongen i Alvesta där bästa hundvakten Björn väntade med Råttan. Borta bra men hemma bäst!
20161213_153658 Kram Å


Kommentarer


  1. Millan 14 december, 2016 on 15:39 Svara

    så snygg du är i hatt, utan också förstås : ) Vilket energi knippe du är…Underbart.

    • Åza Brennander 14 december, 2016 on 16:39 Svara

      Hatt är bästa vännen en dålig hårdag ;-). Tack rara Millan och stor kram till dig. //Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna