VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mamma är alltid mamma

Fyyyy vad jag INTE är morgonmänniska. Särskilt inte på måndagar..
Men det är bara att bita ihop, slänga i de sista grejerna i resväskan, leverera Råttan till hundvakten och sätta sig på tåget mot huvudstaden igen. Allt innan sonen ens slagit upp sina blå.20161211_174205 Alla barnåldrar har sin tjusning säger man ju och i de stunder jag tycker att det är svårt att hitta det mysiga med tonårsåldern peppar jag mig med att tonåringen börjar bli ganska självgående och att jag faktiskt har stor hjälp och nytta av honom. Sedan är väl en mamma alltid en mamma gissar jag (min bäddar fortfarande upp min säng när jag sover där) så självklart kunde jag inte låta bli att koka några ägg och förbereda frukostbrickan så det enda han behöver fokusera på när han vaknar är att äta, klä på sig och cykla till skolan. En fin dag önskar jag dig.

Vi hörs snart igen!

Kram Å


Kommentarer


 1. Anita Lundström 12 december, 2016 on 16:20 Svara

  Hej Åsa!
  Älskar att läsa din blogg,inställningen till livet! En kvinna med många järn i elden Driftig,smart och dessutom snygg.
  Har du en dam eller herr modell på dej av klockan? Jag skall absolut beställa en.

  En sak som jag tänkt på lääänge…tycker inte det blev bra,då du gjorde om din blogg( read more)
  Små knöligt,om man ligger ”efter” ett par dagar.
  Ha det gott Anita

  • Åza Brennander 12 december, 2016 on 20:29 Svara

   Men åååå tack bästa Anita! Nu har du gjort min kväll!!
   Min klocka är dam modell och jag älskar den. Hoppas du hittar en du gillar också och glöm inte använda rabattkoden ÅZA200 så du får rabatt.
   Synd att du upplever det knöligare att läsa. Jag tar det vidare. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna