Just nu känner jag mig som Ms Secret Agent. Det händer nämligen så galet mycket spännande just nu, så mycket som faller på plats och så mycket jag vill dela med dig men inte får riktigt än. Jag bubblar snart över! Efter en helt hysterisk förmiddag lyckades jag faktiskt lämna av Råttan hos hundvakten flera minuter innan tåget avgick mot huvudstaden. Dessutom räckte bensinen precis till att rulla in på ångorna till stationsområdet (tack Björn för att du både tar hand om Råttan och Pärlan som du lovat tanka tills jag kommer tillbaka). Borde kanske köpa mig en lott innan dagen är slut..
Något som tog slut på fem röda igår var min supersnabba pasta med räkor i tomat- och saffranssås. Eftersom den passar så bra i adventstider, är både god, enkel och uppskattad av sonen vill jag tipsa om den ikväll när jag förhoppningsvis blir bjuden på något minst lika gott själv om en stund… ? Du behöver: Spaghetti, Skalade räkor, strimlade sockerärtor, salt, svartpeppar, skaldjursfond samt Arlas Créme Fraiche med saffran- och tomat.Gör så här: Koka av skalen (och fiskskinn m.m. om du har) tillsammans med lika delar vin och vatten. Gillar du inte skaldjursfond eller har jättebråttom kan du skippa den såklart men det blir så mycket godare med.Samtidigt som du kokar pastan låter du fond och Créme Fraiche koka ihop. Sockerärtorna låter du koka med ett par minuter innan du tar i räkorna som du bara ska låta bli varma. Krydda med salt och peppar. Klart på 10 minuter. Smaklig spis och trevlig kväll!
Kram Å
Kommentera