VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Strejk och Bojkott

Ikväll har jag bestämt mig för att strejka, logga ut, göra mig otillgänglig och bara njuta av stunden. Jag har varit på torget och köpt massor av blommor som jag fyllt mitt hus med. Jag har tänt alla ljuslyktor jag kan hitta, satt på Kent (inte bokstavligt) på Spotify och snart ska jag kolla på veckans avsnitt av Bonde söker fru.

Ikväll träningsstrejkar jag och bojkottar denna och alla andra positioner som bidrar till ökad rörlighet. 20161005_174743_001 Jag känner nämligen inte alls för att vara hurtig och rörlig ikväll. Jag känner faktiskt för att vara så orörlig som bara är möjligt! Därför skjuter jag på träningen till imorgon, struntar i budgetar, obetalda fakturor och lyssnar till latmasken istället.

Nu ska jag frossa i kall mjölk, pepparkakor och äta så många att ingen på Jorden kommer vara snällare än jag i flera veckor framöver!

Trevlig kväll! Kram Åpp Ljuslyktorna har jag beställt på Lakewoodliving, pepparkakorna äter jag i samarbete med inreda.com, mattan är köpt på Skinnwille och mjölken från Arla är köpt på ICA.


Kommentarer


  1. Lars Karlsson 16 november, 2016 on 19:45 Svara

    Det blir en vanlig lilllördag med andra ord.
    Du gör rätt.
    ☺ kram

    • Åza Brennander 16 november, 2016 on 19:53 Svara

      Ellerhur Lars?! Trevlig kväll och kram till dig också!

  2. Sofia 16 november, 2016 on 21:13 Svara

    Även här är en av burkarna med dessa oemotståndliga pepparkakor öppnad och påbörjad. ? Gav barnen vars två ikväll för att gardera snällhet och en god natts sömn. ?✊

    • Åza Brennander 17 november, 2016 on 23:36 Svara

      Hoppas det funkade! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna