VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dator/Mobilförbud

Vilket jäkla dygn!
Att leva med en tonåring är inte helt lätt och tonåringen skriver med största sannolikhet under på att det inte är lätt att vara tonåring och leva med en mamma heller.

För att göra en lång historia kort brakade mamma-tonåring ihop riktigt ordentligt igår och ett tag såg det riktigt mörkt ut på försoningshimlen. Men efter att ha lagt alla ”måsten” och principer åt sidan, vänt ut och in på vad vi förväntar oss av varandra och sagt förlåt för hårda ord och dåliga beteenden hittade vi tillbaka.

En förmiddag med dator och mobilförbud gjorde susen både för mamma och son. Konsekvensen är att vi fått en massa bra grejer gjorda samtidigt som vi PRATAT med varandra, på riktigt. Inte bara nickat instämmande utan verkligen tittat varandra i ögonen och insupit varje ord av vad den andre har sagt.

Nu har vi koll igen. Nu snurrar vår värld runt vår axel igen. Nu går vi vidare. Nu är förrätten uppäten…20161112_15441220.00 inträder nästa mobil/datorförbud och det är exakt då jag planerar för att ha middagen klar.

Trevlig kväll!

Kram Å


Kommentarer


  1. Anna Bredenlöw 12 november, 2016 on 19:38 Svara

    Mmmm, bra jobbat ???

    • Åza Brennander 13 november, 2016 on 02:09 Svara

      Med tips från coachen (Annasominteharinsta) löste det sig till slut.. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna