VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mindre stress på jobbet m h a människans bästa vän

God morgon!
Om några timmar avgår (förhoppningsvis) tåget mot huvudstaden och jag är mitt uppe i packning inför galet mycket kul och spännande som ska hända. Råttan och jag har just klarat av vår PW med backträning och om inte den bygger upp hennes lårmuskel igen så lär den bygga upp mina..

På tal om Råttan agerade hon tillsammans med kontorskorridorens yngste hyresgäst Uffe modell för ett inslag om vilka fantastiska effekter det har på vår hälsa att ha med sig hunden på jobbet. Båda skötte sig exemplariskt även om Uffe var mer intresserad av Råttan och Råttan av vad matte hade för fotomuta.. IMG_20161101_114901 Vill du läsa om vad forskarna har kommit fram till är bra med att ha hunden med sig på jobbet hittar du fördelarna HÄR.

På återhörande!

Kram Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna