VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag och Ola Rapace har något gemensamt

FREDAG!!!
Så himla härligt även om jag inte får ta helg riktigt än. Jag befinner mig ju på förtroendemannautbildning (knöligt ord det där) med Företagarna i Sigtuna och det har inte varit många minuter ledigt under dessa dagar. Strax väntar middag och imorgon kör vi sista passet fram till lunch.20160922_085605Igår vaknade jag upp hos min goa vän Anna som driver AP-Ridutveckling. Innan jag lämnade Antuna gård tog jag självklart en sväng ut till stallet för att pussa lite på Annas fina hästar. I stallgången mötte jag dessutom Dogge Doggelito som kom för att träna inför Stjärnornas hoppning i Friends Arena. Nu är det bara ett 10-tal veckor kvar så jag anar att tävlingsnerverna börjar göra sig påminda. På tal om kändisar så var jag med om något riktigt stort kvällen innan..
20160921_201057 Jag hade nämligen inte med mig några ridkläder till Anna denna gången och snäll som hon är samlade hon ihop lite gott och blandat jag kunde låna att rida i. Förstå att lyckan var total när hon upplyste mig om att hjälmen hon just satt på mitt huvud tillhörde ingen mindre än OLA RAPACE!!!

Upplands Väsby 110608 Bokomslag med Ola Rapace. Photo: Roland Thunholm Code 718 35

Jag fick m a o svettas i SAMMA hjälm som en av Guds gåvor till oss kvinnor. Det var stort! 😉

Något annat stort var att Anna dessutom LAGADE mat till oss och att hon gjorde det med bravur. DET var något jag faktiskt aldrig trodde skulle inträffa. Gott var det också!20160921_231354 Om du som jag gillar hästar och knasigheter kan du lyssna på Hästpodden med Anna och Vanessa. Igår släppte de nämligen ett nytt avsnitt och även om du inte är hästbiten så tror jag du kan uppskatta deras härliga podd.

Nu serveras det middag. Trevlig kväll! Kram Å 20160921_220802Jag i Olas härligt insvettade hjälm.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna