VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Oerhört attraktivt

God morgon!
Nyligen gjorde jag något som jag borde gjort för länge sedan men som jag inte trodde det var så länge sedan jag verkligen gjorde..
20160909_144158Jag besökte nämligen min tandläkare Martin Wassenius (sorry girls han är upptagen och hans fru är en skitsnygg, välkänd träningsprofil så där har vi ingen chans). Eftersom jag hela mitt liv varit oerhört noga med mina tänder kändes det som en käftsmäll när Martin upplyste mig om att det var hela SEX år sedan vi sågs. Jag som skämdes för att jag trodde det gått TRE!
20160909_144235Men min tandläkare gav mig inte några bannor för det. Istället fokuserade han på att jag inte hade några hål och väldigt lite tandsten med tanke på hur länge sedan det var jag satte mig i tandläkarstolen. Min eltandborste och regelbunden rengöring med tandtråd är nog ett par av förklaringarna till min goda munhälsa.

Är det något jag verkligen lägger märke till hos andra så är det faktiskt om man har välskötta tänder och friskt tandkött. Faktum är att det lätt hamnar topp tre på min interna lista över attraktiva fysiska attribut! 😉20160909_144013Tandläkarna Wassenius har nog stans läckraste praktik i de gamla lokstallarna och även om man kanske inte direkt ser fram emot ett besök hos tandläkaren känns det på något sätt bättre att slå sig ner i en limegrön stol i ett rum med insynsskyddade panoramafönster och tegelväggar än i ett kliniskt rum på folktandvården.
20160909_144357Ett friskt leende är oerhört attraktivt så tag väl hand om dina tänder! 😉

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna