VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En jäkla skitdag

Usch, redan när jag slog upp ögonen i morse kände jag på mig att detta inte skulle bli en bra dag och det tog inte många minuter innan mina farhågor besannades. Först genom en batalj med sonen, sedan genom att upptäcka att Råttan börjat löpa och haft blodbad på en av mina nya mattor (självklart den ljusaste) och därefter genom ett telefonsamtal som fick mig att se rödare än Inez blodfläckar.

Att en stund senare (på grund av ovanstående) komma ett par minuter sent till morgonens styrelsemöte med Företagarna och i ögonvrån se hur Råttan med stort engagemang brottar ner vår vice ordförandes beskedliga lilla pälsboll gjorde såklart inte saken bättre.

På samma sätt har i stort sett hela dagen fortsatt och om jag ska säga något till mitt försvar är det att jag är i känslomässig obalans just nu. Jag är ledsen och orolig och då blir stubinen väldigt kort. Så om jag gått på för hårt idag eller gjort någon ledsen ber jag om ursäkt men jag är inte riktigt mig själv. Så många runtomkring mig går just nu igenom fruktansvärt svåra saker och igår fick vi nämligen också nya besked på Djursjukhuset, vilket jag inte orkar berätta om nu. Men jag lovar att jag ska, när jag är lite mer balanserad.IMG_20160920_171236En grej har i a f varit bra idag och det var min ”dejt” med PT-Gustav i Fyllerydskogen efter jobbet. Att bli fullständigt fysiskt utmattad när man är sådär ilsk och besviken är faktiskt den bästa känslan man kan ge sig själv i det läget. Att avsluta ett entimmes-pass med 263 kettlebellsvingar på 8 minuter tog definitivt udden av mitt dåliga humör och satte saker och ting i ett annat perspektiv.

Nu är det dags att packa resväskan för nya äventyr och jag hoppas innerligt att jag vaknar upp på en bättre sida imorgon.

Kram Å


Kommentarer


 1. Annica 20 september, 2016 on 21:27 Svara

  Klart det blir bättre, imorgon är en annan dag😀

  • Åza Brennander 20 september, 2016 on 22:42 Svara

   Japp Annica, imorgon är det nya tag!

 2. Åsa 20 september, 2016 on 22:29 Svara

  Ja, jäklar idag var en ren skitdag, skönt att inte vara ensam om det:-)Det brukar bli lite bättre efter en natts sömn och framförallt att bearbeta min egen inställning till hur morgondagens tillstånd ( min inställning) ska vara. Klämkäckt. – ja, effektivt- ja. Framförallt är det ok att ha skitdagar, annars är det ju svårt att njuta av resten av sina dagar. Kram till dig Åsa

  • Åza Brennander 20 september, 2016 on 22:42 Svara

   Det är nog som du skriver. Om man inte har skitdagar uppskattar man inte de bra dagarna. Kram och sov gott Åsa!

 3. Ulrika F 22 september, 2016 on 17:18 Svara

  En kram till dig från mig :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna