VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tinder – en liggsite?

I fredags hängde jag med en av mina mest galna vänner och hon fick mig att göra något jag aldrig trodde jag skulle göra. Vid närmare eftertanke var det nog inte jag själv som gjorde det heller utan Anna som handgripligen såg till att få det gjort…
20160909_233930I många år har jag nämligen haft den förutfattade meningen att Tinder är en ”liggsite”. Innebärande att ”alla” som finns på Tinder bara är ute efter en sak, nämligen att stämma hemliga möten för att ligga med varandra. Det har faktiskt inte spelat någon roll vad mina vänner har sagt. Jag har varit fullständigt övertygad i min åsikt, vilket såklart är helknasigt att vara om något man inte har en aning om (så det skäms jag lite för).

Sagt och gjort. I fredags greppade Anna (sominteharinsta) min telefon och vips hade jag ett konto på liggsiten. Genast tog swipandet fart och innan jag hade fattat hur det fungerade hade jag (läs Anna) dragit iväg likes till höger, nopes till vänster och det tog inte lång stund innan det första meddelandet trillade in. Det var då jag tittade med sträng min på Anna och tillade vad var det jag sa..

Det löd nämligen så här: ”ligger du i sängen och trycker på knapparna?”. Självklart svarade jag inte på det men jag kan fortfarande undra varför mannen ifråga undrade det…

Men sanningen är den att det är det enda meddelandet jag har fått som på något sätt snuddat vid att Tinder skulle vara den liggsite jag trodde. Självklart avgör man själv vad man vill åstadkomma med att finnas med på Tinder men hittills har jag inte så mycket mer negativt att säga en följande:

– Det känns väldigt ytligt att swipa höger eller vänster på en hundradels sekund genom att bara se en bild
– När män som man vet är gifta med bekanta dyker upp får man en klump i magen
– Utsträckta tungor och fuckfinger går fetbort
– Att ha med barnen på bild går också fetbort
– Att inte ha  någon bild över huvud taget kan bara tyda på att man finns med för att man är nyfiken och det är inte sjysst

I övrigt har jag kommit fram till att jag kanske kommer ge Tinder en chans för det ena behöver ju inte utesluta det andra. Samtidigt säger mig magkänslan att mitt konto på Elitsinglar känns betydligt mer seriöst så kanske jag väljer att aktivera det igen när jag känner mig mogen.
20160909_234623Det blev en drink på PM TAK och om det var känslan över att fått in mig på Tinder (vilket Anna själv inte använder eftersom hon är lyckligt kär i sin Magnus som hon träffat via nätet) eller om det bara var ren, skär kärlek vänner emellan som gjorde henne så pussig låter jag vara osagt.
20160910_004415Det jag med säkerhet kan säga är dock att detta är kärlek när den är som bäst!
20160910_004500Black and White får en helt annan betydelse än Filet Mignon när vi träffas..
20160910_004359 En trevlig kväll önskar jag dig!

Kram Å


Kommentarer


  1. Lotte 11 september, 2016 on 21:20 Svara

    Haha men jag tror med att det är en liggsajt och skulle aaaldrig ladda ner 😉
    http://www.lotte4.blogspot.se

    • Åza Brennander 11 september, 2016 on 21:27 Svara

      Ooo nooo! Så du tror att jag hade rätt Lotte? Hoppas vi har fel.. 😉

  2. Tvillingmamman 12 september, 2016 on 01:36 Svara

    Men NEJ!! Lägg ner den tanken direkt! Och för gud skull, nämn den inte för din tonåring där hemma! Han kommer tro att du är typ 150 år.. Tinder är en hur bra site som helst. Jag har massa kompisar som träffat sina partners där! Och det bästa är att man inte behöver skämmas för att träffa ”den rätte” på nätet längre. Den skammen ligger i det förflutna.

    In och Tindra med dig!

    http://tvillingmamman.babyhjalp.se/

    • Åza Brennander 12 september, 2016 on 19:45 Svara

      Jag kanske ger det en chans Tvillingmamman! 😉

  3. Linda 13 september, 2016 on 10:46 Svara

    Oj, vad jag kände igen mig i detta inlägg. Tänkte precis så, (och en liten del i mig gör det nog fortfarande). ? Å, ändå ger jag det fortfarande en chans. Plötsligt kanske deblir stora kärleken dyker upp.

    Lycka till och ha en trevlig dag. ?

    • Åza Brennander 13 september, 2016 on 10:50 Svara

      Vi får hålla tummarna för det Lina. Lycka till! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna