VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Födelsedagskräftkalas för vår Prinsessa

God kväll rara du. Helgen börjar lida mot sitt slut men än är den inte över, så det gäller att utnyttja den till max. Därför har jag just kört ut sonen i trädgården för att sköta grillen ikväll igen och eftersom jag har hunnit fixa alla tillbehören hinner jag dela med mig lite av vår  mysiga fredagskväll.

Fasters gull Molly fyllde nämligen fyra år i fredags och eftersom pappa Fredrik var tvungen att jobba föreslog jag ett mamma/barn kräftkalas. Min son anslöt i o f s lite senare, efter hockeyträningen inför dagens match som Lakers tyvärr förlorade, men han hann i alla fall gratulera vår lilla prinsessa som fick en oerhört klädsam Elsa (Frost) peruk…. och en liten väska med smått och gott som en prinsessa kan behöva. Molly var mer än nöjd och därmed faster och kusinen också för på något sätt är det nog hur du uppfattar dig själv som gör dig vacker i andras ögon..
20160902_190703Är det inte märkligt att man kan gilla så mycket att umgås med det här yrvädret (svägisen/kollegan) typ dygnet runt? Vi fattar faktiskt inte hur det gick till…
20160902_192738Vi gjorde det lätt för oss genom att köpa enbart färdiglagat. Så skönt det är när man känner varandra så väl att det inte behöver bli mer komplicerat än att man vill umgås utan att någon behöver stå vid spisen i fler timmar. Kräftor, kycklingspett, färdiga såser, Västerbottenpaj och baguetter. Ett perfekt kräftkalas en fredagskväll!
20160902_195558Och viktigast av allt. Födelsedagsbarnet hade en toppenkväll och somnade så småningom med ett leende i soffan till Mowgli, som för övrigt var en helt fantastisk film (om man som mig älskar animerat).
20160902_185929Nu ropar Tim att hamburgarna är klara. Trevlig kväll!

Kram Å


Kommentarer


  1. Vilket härligt kalas och vilken härlig helg ni verkat haft!
    Den där peruken springer mina småtjejer runt i också, tydligen väldigt poppis 🙂
    /Charlotte – Plugga med mig!

    • Åza Brennander 5 september, 2016 on 10:28 Svara

      Ja den blev en riktig hit Charlotte! Kram Å

  2. Tvillingmamman 5 september, 2016 on 13:21 Svara

    Härligt med kräftkalas! Och ännu härligare med barn som tycker om kräftor. Den där peruken blir jag live avis på. Ett sådant tjockt och fint hår skulle man ha..

    http://tvillingmamman.babyhjalp.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna