VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

5:2 dieten åt skogen

Igår gick det riktigt ordentligt åt skogen med min 5:2 diet och jag skyller det helt och hållet på svägisen/kollegan som av någon anledning fick förtroendeuppdraget att välja matställe till vårt lunchmöte med Christoffer från Payius. Hur jag än räknar och räknar så kommer jag fram till att jag borde leva på vatten och luft ett par dagar för att komma i balans med kaloriintaget igen, men det tänker jag såklart inte göra! Dessutom har jag bara ett ynka kg kvar tills jag är nöjd och jag har ingen brådska att nå min målvikt nu när bikinisäsongen verkar vara över..
IMG_20160831_133251Idag är jag sannerligen inte lika mätt som igår.. Det är nämligen den förskräckliga fastedagen så sanningen är den att jag är riktigt grinig och flera gånger har jag dagdrömt om den grymma burgaren på Umami Monkey, ett ställe jag garanterat kommer besöka igen när jag behöver fylla på energidepåerna och kittla smaklökarna.
20160831_134053Nu ska jag värma mig en torftig minestronesoppa på burk och försöka skingra tankarna på genom att jobba tills sonen kommer tillbaka från hockeyträningen, då det är dags för nästa utmaning. Nämligen att laga mat till någon annan utan att själv stoppa något i munnen.

MEN en tanke som slagit mig är att den mat man provsmakar i smyg och som är ämnad för någon annan kanske inte behöver räknas in i det egna dagsintaget. Vad tror du?

Trevlig kväll!

Kram Å


Kommentarer


  1. Trippelfarsan 1 september, 2016 on 19:20 Svara

    Slå ut det på en vecka istället och ta igen 200 kalorier om dagen! Inget större bakslag om ett år.

    Mvh Trippelfarsan

    • Åza Brennander 1 september, 2016 on 19:25 Svara

      Smart Trippelfarsan! Kanske anammar det.

  2. Monica Nacka Sthlm 1 september, 2016 on 19:24 Svara

    du är ju så fin som du är, och maten igår såg även den underbar ut.
    Lycka till med utmaningen ;)) hoppas han inte är allt för för och hungrig, som är lika med ”grinig”
    och blundar du samtidigt som du ”provsmakar” är det ju heller ingen som ser, kanske Råttan dårra men han kan ju inte skvallra ;)))
    Trevlig torsdag 😉

    • Åza Brennander 1 september, 2016 on 19:27 Svara

      Att blunda är ju LYSANDE Monica! Tack för dina snälla ord. Vet att jag inte på något sätt är tjock men har som rutin att alltid ta tag i sommarens (och julens) extrakilon efter lite för mycket av det goda. På så sätt blir det aldrig mer än 2-3 kg att brottas med. Kram Å

  3. Annica 1 september, 2016 on 21:56 Svara

    Klart det inte räknas och du vet väl att man får lämna tillbaka de kalorier på mat man trodde var gott men inte var det 😉
    Kram!

    • Åza Brennander 3 september, 2016 on 11:27 Svara

      Självklart Annica! Att jag inte tänkt på det. Nu kommer dieten gå som en dans känner jag! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna