VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inget Spöke eller Zombie

Det har verkligen varit en fröjd att läsa alla vackra och snälla saker ni har skrivit till dem som betyder lite extra mycket för er genom att delta i tävlingen där vinnaren just är utsedd.

I skrivande stund har 222 personer fått en kärleksfull hälsning via Facebook, Instagram eller bloggen och betydligt fler har läst det fina som har skrivits. Ord som både glädjer och värmer så fortsätt gärna skriva snälla saker även om tävlingen just avslutats. Dina ord är betydelsefulla.

Vinnaren av goodiebagen från Palina är en nybliven mamma som skriver så här på Facebook och Instagram:

”Ulrika Andersson Kahlman; min underbara syster! Eva-Lena Johansson; ålder har ingen betydelse min fina vän, Lena Kahlman; bästa mamman för mig! @jojjohanna76, @fiagrisen, @solinda70; så glad att jag funnit er vänskap.

Nu när lillasyster äntligen tittat ut o kroppen är i rörelse igen börjar jag inse att solens strålar totalt missat mig och soffan jag befunnit mig i under många månader.. För att nu återigen träffa folk och ge mig ut vore detta kit perfekt för mig så jag inte misstas för ett spöke eller en zombie på stan.”IMG_20160830_212735 Självklart vill vi inte att någon ska traska runt på stan och känna sig som ett spöke eller en zombie. Därför säger vi STORT GRATTIS till vinsten OCH bebisen Anneli Kahlman (@kahlman)! Maila din adress och mobilnummer till mig på [email protected] så skickas goodiebagen med en massa härligheter från Palina till dig inom kort.

Om du som inte hade turen med dig denna gång är sugen på att beställa något från Palina kan jag även tipsa om att du kan shoppa fraktfritt från hemsidan t o m 30 september!

På återhörande!

Kram Å


Kommentarer


  1. Anneli 31 augusti, 2016 on 17:40 Svara

    Tack!!!
    Åh vad glad jag blir!
    (Och säkert alla på stan som jag slipper skrämma livet ur) ?

    • Åza Brennander 1 september, 2016 on 00:05 Svara

      Tror du hade klarat dig på stan Anneli men att känna sig fin både inifrån och ut och vice verca är inte fel. Hoppas du blir nöjd med produkterna. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna