VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Patetisk och tragisk

God morgon, idag jobbar jag hemifrån ett par timmar eftersom jag ska hämta svägisen/kollegan på flygplatsen efter att hon har firat bröllopsdagen i Alicante med min bror. Men jag kom just på att jag ju inte talat om hur det gick med den lilla kattungen som flyttade in hos mig och Råttan i fredags!IMG_20160827_074042 Idag skulle jag ju lämnat in den till Djurens Vänner om den varit kvar här… Självklart hade jag inte klarat av det och förmodligen hade jag varit med katt nu, vilket inte på något vis skulle passa in i mitt kringflackande liv, om det lilla Pyret inte valt att flytta ut igår kväll.

Aldrig har väl fåtöljen i uterummet känts så tom. Jäklar vad jag saknar det lilla charmtrollet och jag tror faktiskt att även Inez gör det lite. Tim blev också besviken och tyckte jag borde stängt in katten så den inte kunde gå någonstans, vilket jag inte kände var en särskilt god idé eftersom det bästa såklart är om den har hittat hem till sin matte/husse igen. Jag ber till Gud att den har gjort det men lämnade för säkerhets skull uterumsdörren öppen inatt också..

Jag undrar fortfarande vad det var som gjorde att den valde att våldgästa just mig ett dygn. Kanske tyckte den synd om mig för att jag hade min alldeles egna kräftskiva med Me, Myself and I i fredags och förmodligen framstod som en ganska patetisk och tragisk figur med min osminkade nuna, kräfthatt och serpentiner runt halsen..IMG_20160826_19472020160826_202119 Oavsett hoppas jag att allt har löst sig till det bästa för kissen och jag vill också tacka alla er som av omtanke för kattungen delade mina inlägg på facebook.

En fin dag önskar jag dig. Kram Å


Kommentarer


  1. Diana - "La madre" 29 augusti, 2016 on 09:09 Svara

    ha ha vad söt du är. Fina du jag önskar dig en sån himla grym måndag så du anar inte, rivstarta nu och kör hårt denna regniga dag. <3

    • Åza Brennander 29 augusti, 2016 on 12:22 Svara

      Önskar en grym tillbaka Diana! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna