VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Blackout, Blooper och förberedelser inför Almedalen

Det verkar som att det är mer regel än undantag att det blir knas när jag och svägisen/kollegan ska göra något seriöst som har med film att göra..

Just nu är vi ju mitt uppe i förberedelserna inför Almedalsveckan som drar igång med stor invigningsfest på söndag och självklart kommer vi finnas på plats för att rapportera inifrån de coolaste, hetaste och mest spännande eventen. Idag skulle vi göra en liten filmsnutt för att berätta att vi dessutom kommer livesända på Facebooksidan för maqt.se och i min enfald trodde jag att  vi kunde köra inspelningen utan manus, något som svägisen/kollegan inte alls höll med om…

20160628_195427

 Vill du se klippet vi just lagt ut där Sofia får blackout och fullständigt tappar konceptet hittar du det HÄR. Vi blir dessutom jätteglada om du vill gilla vår Facebooksida och därmed också kan få våra uppdateringar om vad som händer i Almedalen bakom kulisserna. Hoppas att du vill hänga med oss på vad vi är övertygade om blir ännu en galet händelserik vecka.

one (15 av 58)
På återhörande!

Kram Åza & Sofia


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna