VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tjänster och gentjänster

Tjoho! Kikar in en liten snabbis här för ikväll är det jag som ska bjuda på middag och eftersom jag inte har handlat ännu börjar det bli lite brådis.

Man säger ju tjänster och gentjänster och eftersom jag väldigt oplanerat blev bjuden på middag igår så är det väl inte mer än rätt att jag bjuder igen ikväll! 😉IMG_20160617_180438
 Innan middagen blev jag bjuden på något jag aldrig smakat tidigare. Nämligen Zacapa. Det är mörk rom och just denna hade varit lagrad 23 år! Mitt utlåtande får bli bättre än whisky men ändå lite för starkt för att jag ska jubla.

Det känns faktiskt som jag har lite flyt just nu.. Midsommarplanerna är inte spikade men de börjar ta form. Just nu lutar det åt några dagar på Mallis men har svårt att hitta boende. Tipsa gärna om du känner till något bra i eller utanför Palma. Trevlig kväll!

Kram ÅYTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjEyMzQ0MzQ7czoxOiJ3IjtpOjk4MDtzOjE6ImgiO2k6MzIwMDtzOjE6ImMiO2k6MDtzOjE6InMiO2k6MDtzOjE6ImsiO3M6NDA6IjllZDE0YmRkZjVmYWJmZDZlNmUyNjZhOTBjMTM0YjA4NjNlZDA3MDYiO30=


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna