VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Turbulenta dygn när allt rasade

Är det inte typiskt att just när jag behöver stabilitet som mest rasar allt samman, och då menar jag verkligen allt, på alla plan.. De senaste dygnen har nämligen varit tillräckligt turbulenta för att kunna fylla en rejäl novell men det tänker jag inte göra för nu är det trasiga lagat och det energidränerande är bortsorterat. Man säger inget ont som inte för något gott med sig och efter att ha ridit ut stormen känner jag mig starkare än på länge.
PhotoGrid_1464617691590Någon som alltid gör mig stark är min kära mor. Eftersom hon och pappa är Vagabonder av stora mått att inte hålla sig hemma ens på Mors dag men tittade ändå förbi en snabbis för att få sin present och några kärleksfulla kramar innan hon och fader drog vidare söderut. I år var jag extra nöjd med Morsdagpresenten som jag gav henne (se tidigare inlägg) och så var även min lilla mamma.

Det som dock överglänste allt var att den här Godingen kom och överraskade sin mamma med något av det bästa hon vet. Jag älskar nämligen After Eight och just denna kartongen kommer jag äta med extra mycket kärlek. TACK Hjärtat, förlåt för att jag ett tag trodde att du hade glömt bort mig! ♥

2016-05-29 18.37.56
Vi hörs snart igen!

//Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna