VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Två Favoriter

God kväll finaste du!
Just hemkommen från Kommunfullmäktige fortsätter kvällen med firandet av den här coolingen som fyller 9 år just idag! Hipp, Hipp Hurra för fasters favorit Elwin på födelsedagen!IMG_7927 (2)För att fortsätta på ämnet favoriter har jag mer eller mindre bott i en helt underbar poncho i mjukaste bomull/viskos från Milook den senaste tiden. Som en liten överraskning (även om du inte också fyller år) erbjuder Milook 30% rabatt på mysiga ”Vera Poncho” hela februari!linda (37 of 56)

Foto: Vindro AB

För att beställa denna magiskt mjuka och värmande poncho uppger du helt enkelt koden ”Åza” när du beställer via webshoppen som du hittar HÄR.

Trevlig kväll och ytterligare en liten fanfar för världens bästa brorson! Kram Å

Veraponcho

Milook är ett nytt varumärke med egen design inom mode och kläder, de förespråkar vikten av att må bra inombords, för att kunna klä sig rätt och känna sig attraktiv.

Milook frångår det vanliga kollektionstänket med vår-sommar-höst-vinter kollektioner, de designar istället nyckelplagg som är lätta att kombinera och som lever över många säsonger. Valet av material görs omsorgsfullt och är hållbara för många säsonger framöver.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna