VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mello, Mammografi & Champagne

Såg du delfinal 1 i melodifestivalen? Det gjorde definitivt jag! Faktum är att det inte finns mycket som kan slita mig från tv-soffan när det är mellotider!

Sedan är det såklart som alltid. Man älskar och förfasas över bidragen och det som jag tveklöst älskade mest i lördags var hur Anna Book tog sig an scenen och framförallt att hon orkade leverera som hon gjorde efter de senaste dagarnas turbulens.

Tim och jag hade laddat upp med Moules Frites, Wakame, snacks och tävlingsprotokoll (som du förstår tar jag detta på fullaste allvar).2016-02-06 20.22.09Recept på musslorna hittar du bl a i inlägget HÄR.
2016-02-06 20.20.07 Åter till de tävlande bidragen. Enligt både sonen och mig var de både botten och toppen. Vi sätter alltid tre olika poäng per bidrag. Ett för Låten, ett för showen och ett för chans i ESC. Det gör att resultatet när man räknar samman poängen ibland kan överraska. Dock inte i lördags. Vi var nämligen tämligen överens hela vägen. Av oss fick Mitt Guld med Pernilla Andersson sämst poäng. Den solklara vinnaren var Don´t worry med Ace Wilder följd av Constellation prize med Robin Bengtsson. Framförallt Ace tror vi kan bli riktigt tuff i finalen. Vad tror du?

Nog med mellosnack för några dagar. Något annat som faktiskt slår Melodifestivalen med hästlängder är brevet jag fick i brevlådan idag!2016-02-03 19.24.37 Så otroligt skönt det beskedet kändes i bröstet!

Nu ska jag fira en god vän som just fyllt jämnt och vi är rörande överens om att det går alldeles utmärkt att dricka Champagne en måndag!champ

På återhörande.

Å


Kommentarer


  1. Annika 9 februari, 2016 on 05:21 Svara

    Jag fick likadant brev igår också – visst ska man vara tacksam?
    Men jag ska gå igen om 24 månader – jag har för mig att det förra gången stod efter 18 månader. Kan det bero på att jag fyller 50 snart – att det blir längre mellan gångerna? Nåväl – glad är jag över beskedet iallafall!
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna