VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Date night med snöpligt slut

Jag vet inte vad det är med mig som gör att saker och ting har en benägenhet att utveckla sig på de märkligaste sätt..

Om du följer mig på Instagram och/eller Facebook så har du kanske sett att jag har varit i Stockholm och Stenungsbaden denna helgen. Mer om det kommer i senare inlägg för jag har hur mycket roligt som helst att dela med mig utav.

Redan i torsdags ankom jag huvudstaden och efter ett möte checkade jag in hos min gode vän Lasse som har en lägenhet som jag får låna i Gamla stan.20160131_121217 Efter att ha inkvarterat mig på Stora Gråmunkegränd gjorde jag mig i ordning för vad som skulle bli ett av mina knasigaste äventyr på länge.20160128_160757 Jag var nämligen utbjuden på en hemlig date på mysiga The Burgundy. Nu kanske den inte blev riktigt så hemlig som jag hade hoppats eftersom det visade sig att en annan vän också hade valt samma ställe för sin minst lika hemliga date.IMG_15951Nå väl, vi åt och drack otroligt gott och hade det så trevligt att vi var kvar tills stället stängde och då var det dags för mig att traska den korta promenaden tillbaka till lägenheten. Eftersom mitt middagssällskap är en gentleman följde han mig till porten, vilket var en faslig tur.. 20160128_201754 Klantarslet Åza hade nämligen lämnat kvar lappen med portkoden i lägenheten. Det skulle ju kunna tolkas som ett ”smart drag” om man är på en spännande date men sanningen är den att jag ville inget hellre än att krypa ner under täcket och sömnladda inför morgondagens resa till Stenungsbaden.

Att sms:a Lasse mitt i natten för att be om portkoden kändes inte särskilt rutinerat men jag hade inget val. Dock är det ju så att de flesta normala människor sover ganska gott vid den tiden på dygnet en torsdag så det tog en stund innan jag fick svar och då satt jag redan i en taxi. Det dråpligaste av allt var att i samma veva som stackars Lasse fick mitt sms ringer POLISEN till honom och du kan ju gissa hur många tankar som for genom hans huvud då.

Nu var det inte så illa att samtalet från Farbror Blå hade med mina nattliga eskapader att göra. Det handlade om ett avvärjt inbrottsförsök på en helt annan ort. En stund senare var jag i a f tillbaka i Gamla stan med en taxinota som jag inte vågar nämna högt. Ett lite snöpligt slut på en för övrigt trevlig afton.

Det var starten på en helg som bjudit på mycket, mycket mer och galet lite sömn.

Ikväll blir det ett betydligt tidigare sänggående för en trött men glad tant som med blandade känslor har landat i småstaden igen.

Kram Å


Kommentarer


 1. Sandra 31 januari, 2016 on 21:21 Svara

  Oj oj, vilket äventyr!

  Spännande med date! Låter som en lyckad sådan oxå om ni var kvar tills stället stängde….

  Hur går det på Elitsinglar?

  Jag har precis kommit hem från date nr 2. Jättebra kille på alla sätt och jag önskar verkligen att jag hade kunnat känna ett pirr i magen och en spänning… Men känslan vill tyvärr inte infinna sig… Han vill fortsätta ses och det gör det hela ännu jobbigare, att säga tack men nej tack…

  Kram!

  • Åza Brennander 31 januari, 2016 on 21:38 Svara

   Ja det där pirret är inte självklart. Finns det inte så är det nog inte helt rätt. Sedan är det säkert så att det kan växa fram också men jag söker definitivt också pirret. Lycka till! Kram

  • Agneta 2 februari, 2016 on 12:54 Svara

   Fast att datea 2016, då måste man kunna ta ett nej.Båda måste känna nåt slags pirr.Säg tack ,men nej tack på ett trevligt sätt .Det är regeln.Tills du hittar rätt.Lycka till!

   • Åza Brennander 2 februari, 2016 on 14:28 Svara

    Ja gå på magkänslan och leta efter pirret! Kram Å

 2. Jungfrumamma 31 januari, 2016 on 23:03 Svara

  Oj oj vilket kaos haha. Vad sa daten om att du glömt koden 😀 😀 .. nä va jobbigt. Sånt där är inte kul när det händer.

  • Åza Brennander 1 februari, 2016 on 22:31 Svara

   Man kan väl säga att jag knappast imponerade ;-)…

 3. Agneta 2 februari, 2016 on 12:55 Svara

  Min kommentar var till Sandra

  • Åza Brennander 2 februari, 2016 on 14:29 Svara

   Ok! Känns som vi är ganska överens alla tre ;-). Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna