VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det blir sällan som man tänkt sig

Lever du också med en tonåring?
I så fall vet du att saker inte alltid utvecklar sig som du vill och du känner säkert igen dig i att inte känna igen varken dig själv eller ditt barn… Förmågan din tonåring har att dra fram dina värsta sidor och få dig att låta precis som din egen mamma gjorde är rent av magisk. 2015-11-22 13.17.44 Det blir sällan som man planerat med en tonåring i huset..

Som igår t.ex. Eftersom Så Mycket Bättre är typ världens bästa program och därmed veckans tv-hördpunkt hade jag såklart bunkrat upp med lite extra mysigt till oss i soffan. Därför blev jag såklart mycket förvånad när min tonåring istället för att gå all in på programmet utstötte en massa höga läten och samtidigt uppmanade mig att inte störa honom i Snapchat mitt under Kleerups dag!!

För att göra en lång historia kort slutade det med att jag satt själv med fingrarna i chipsskålen medan sonen tillbringade större delen av Så Mycket Bättre på sitt rum..2015-11-21 20.39.13 Det var inte förrän Hur många Lingon finns det började som han förärade mig med sin närvaro (och Snapchat) igen. Som sagt, det blir sällan som man tänkt sig..

Idag var det tonåringens tur att befinna sig framför kameran och trots några smärre meningsskiljaktigheter på morgonen skötte han sig faktiskt alldeles lysande hos Linda, som för övrigt fotograferade mig igår.2015-11-22 12.33.57Ett litet julklappstips är förresten är att Vindro erbjuder familjefotografering för bara 499 kr till jul! Eller varför inte ett presentkort på en fotokurs i julklapp till någon du tycker om? Kika in på hemsidan för att läsa mer om erbjudandena.

Någon som också fick vara med i studion idag var Råttan. Är det familjefotografering så är det… 2015-11-22 12.34.25 Nu ska jag sätta igång med kvällsmaten till min tonåring som snart kommer tillbaka från kvällens hockeyträning.

Trevlig kväll önskar ”världens strängaste och tjatigaste mamma”.

Kram Å


Kommentarer


  1. Lana 22 november, 2015 on 19:06 Svara

    haha känner så igen det. jag har blivit min egen mamma med ;P . man låter ibland som en trasig kasett 😛 bara liknelsen där haha

    • Åza Brennander 22 november, 2015 on 19:08 Svara

      Ja visst är det förskräckligt? Framförallt som jag lovat mig själv att ALDRIG låta så… Styrkekram till dig Lana!

  2. cecilia Rasmussen 22 november, 2015 on 19:40 Svara

    Har två tonåringar i huset o en mini tonåring som tar efter sina stora syskon redan:((Hon är mitt eko liksom. Kan lova att dessa tonåringar kan verkligen ta fram ens sidor man inte visste fanns med opedagogiska uttalande o ett sätt jag inte visste jag hade. Man tappar liksom fattningen ,fast man inte ska :((Dom trampar på ens nerver. Inte lätt vara förälder alltid ,vem sa att det skulle bli lätt liksom(den ljug i såfall). Var är faciet!!!

    • Åza Brennander 22 november, 2015 on 20:39 Svara

      Delar din känsla Cecilia. Själv har jag upptäckt att jag har ett ordförråd jag inte hade en aning om… Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna