VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett mysterium – Hjälp mig!

God morgon! Minns du att jag för någon vecka sedan lade ut ett inlägg där jag var mycket irriterad på många saker? Någon har i a f uppmärksammat ett av mina irritationsmoment i blogginlägget Arg som ett bi och nu kommit till min undsättning. Frågan är bara vem…. 2015-10-14 10.45.22 I går kom det nämligen ett kuvert med utländska frimärken. Jag tycker det ser ut som Drottning Elisabeth så kanske är kuvertet från England? Är det någon som kan bekräfta att jag har rätt?

Kuvertet innehöll fler…2015-10-14 10.44.01 …något jag ju sökt efter med ljus och lykta samt varit oerhört irriterad över att inte finna!2015-10-15 10.20.17

Är jag utsatt för ett spratt eller är det någon som är så oerhört vänlig att den gör sig omaket att arrangera exportverksamhet för att lugna ner mig lite grann? Oavsett hoppas jag att den ”skyldige” ger sig tillkänna så att jag kan tacka ordentligt.

En fin dag önskar jag dig!

Kram Å

Ps. En helt annan grej. Det var länge sedan jag läste något som berörde mig så starkt som detta…
Ett möte med en sexuellt utnyttjad flicka som hamnat i prostitution


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna