VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vilken elak jäkla HÄXA!


Idag har jag inte varit riktigt snäll, eller det beror förstås på hur man ser det…

I vanlig ordning kokade jag nämligen av skalen efter helgens skaldjursfrossa. Se så färgglatt och fint det såg ut i grytan.2015-10-11 18.46.35 Min tanke var att göra en riktigt god hummerfond som jag skulle använda som bas i en matig soppa. Med lite palsternacka, morot. krossade tomater, lök, räkor och crabstix (eftersom jag glömt köpa fisk) tänkte jag det kunde bli en helt ok kvällsmat. En klick aioli på det så skulle stenåldersmänniskan i mig hoppa högt av glädje. Trodde jag..2015-10-12 20.49.17 Men något hade gått gruvligt fel och grytan var rent av ÄCKLIG! Smålänningen i mig förbjöd mig dock att slänga så mycket näringsriktig stenåldersmat så när jag fick meddelande om att svägisen/kollegan hade kissat i sängen tänkte jag muntra upp henne med en gratislunch på kontoret.2015-10-13 07.31.33 Bara så du vet betyder ”skiäckli” att maten inte är särskilt god och ”Öööhh” tack jag tar gärna en portion på stenåldersspråk.

Om du vill veta hur Fia tog emot mitt generösa erbjudande kan du se videoklippet som startar om du klickar på första bilden i inlägget. Jag kan inte förstå varför hon kallade mig elak häxa när vi stängt av kameran? Gör du?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna