VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Blir det nyval nu?

 Är så jäkla irriterad för jag hade tänkt sova till minst tio idag men långnäsa fick jag! Brukar det vara likadant för dig? Att du när du får sova ut inte kan det? Klockan ringde i o f s redan 06.00 för sonen skulle bli upphämtad till hockeymatch i Karlskrona och om inte han hade börjat dagen med att spela ravemusik (med ett bråk som följd)å kanske det hade varit lättare att somna om.2015-10-10 07.39.03

När Tim väl kommit iväg (efter att ha sprungit in och ut i huset sjuttielva ggr för att leta efter ditten och datten) slöt jag ögonen igen. Bara för att börja tänka på DÖ (Decemberöverenskommelsen) och om det kommer bli nyval. Sedan var det förstås stenkört och lika bra att stiga upp..

På maqt.se skriver Sara Lidqvist (Kd) ”Nu har vi dödat DÖ” samt om känslorna före och efter röstningen på rikstinget i Västerås. Vad tror du? Blir det nyval nu när DÖ gått i graven?

Å


Kommentarer


  1. Fia 11 oktober, 2015 on 18:24 Svara

    Själv vaknade jag med magont. Gissar på att nävarna med grillchips som jag slängde i mig i fredags kväll k a n ha nåt med saken att göra…. 😉

    • Åza Brennander 11 oktober, 2015 on 22:52 Svara

      Logiskt slutsats ;-)…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna