VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lite smånöjd

Sitter på tåget och är faktiskt lite smånöjd över hur jag lagt upp kost och träning hittills.

image

Nåväl, jag kanske inte ska slå mig för bröstet än. Det har ju bara gått tre dagar sedan jag rivstartade min resa mot en friskare och spänstigare kropp. Men det har varit tre BRA dagar och därför tillåter jag mig att vara lite stolt.

Sen kan man ju välja att bortse från de där FÖRE bilderna i underkläder som sonen fick den tvivelaktiga äran att ta på mig imorse. Det enda positiva med dem var skratten de bjöd oss på. Det vetekatten om jag någonsin kommer våga visa dem.

Men nu skulle jag ju fokusera på det som ÄR bra. Sedan min PT Gustav lämnade mig åt mitt öde i onsdags har jag faktiskt kört två hårda pass på egen hand, power walkat varje morgon och verkligen tänkt på vad jag stoppat i mig!

Frukosten blev lite udda men god..

image

Tim och jag glömde nämligen bort kräftorna till förrätten på fredagsmyset igår.

Det jag är mest stolt över är nog ändå min medhavda matlåda på tåget! T o m plastbestick hade jag packat ner! Där slog jag mig med häpnad kan jag lova!

image

Nu väntar dock en utmaning som heter duga. Snart ankommer jag nämligen Hufvudstaden för en massa roligheter i dagarna två! Men man kanske kan ta med sig matlåda på Albans jubileumsfest imorgon?

Trevlig helg!  Kram Å


Annons

Kommentarer


  1. […] ett par veckor sedan fick min kära svägerska/kollega för sig att börja äta Stenålderskost (Paleo) och utesluta än det ena, än det andra ur […]

    • Åza Brennander 11 oktober, 2015 on 22:55 Svara

      Du är bara såååå vänlig ;-)! Tack för brödet! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna