VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fåfänga, Fettfrysning och Fulbilder

Så var det dags igen. Efter att ha lagt fåfängan åt sidan i några månader är det smärtsamt att se sanningen i vitögat.. Jag är i mitt livs sämsta form. Slapp, lös i skinnet, häcken strävar mot knävecken, gäddhänget likaså, jag känner mig skrynklig och flåsar av minsta ansträngning men framförallt är jag lat.

Visst, jag rör på mig varje dag men inte med samma entusiasm som innan semestern. Just nu är det mer ett nödvändigt ont och det är en känsla jag inte gillar och absolut inte accepterar.

För att komma i form igen har jag möte med en potentiell PT nästa vecka men min kickstart var tidigare i veckan hos Dr. Helen för att dra igång processen utifrån och in.. 😉2015/09/17 18.59.30 Ett kärt återseende var med Herr Fraxium som förbättrar huden genom fraktionerad laser. För ett ett par år sedan genomgick jag en kur ”hudföryngring” på fem behandlingar hos Kräm Hudvårdsstudio i Malmö, Jag var oerhört nöjd med resultatet. Dock tyckte jag det var lite långt att åka även om det var väl värt besväret och i min plan ingick att upprepa behandlingen någon gång vartannat år. Därför är jag grymt nöjd över att Desideria i Växjö nu också kan erbjuda Fraxium. 2015/09/17 17.58.58 Redo för Herr Fraxium.

Helen behandlade ansikte, hals och dekolletage. Att påstå att det är skönt är en överdrift men på något sätt är det ändå lite ontskönt när laserstrålarna träffar huden. Att man ser ut som en skär griskulting efteråt ingår i konceptet.

2015/09/17 18.47.53

Med Fraxium 1550 Fusion behandlar man acneärr, kirurgiska ärr, bristningar, rynkig och slapp hud, stora porer och mycket mer..2015/09/17 18.47.32Vi ”sköt några brustna blodkärl” också. Inte heller det särskilt skönt men det häftiga var att de försvann direkt! Magiskt enligt mig och Helen som fnittrade av förtjusning varje gång jag grävde in naglarna i britsen.

När jag trodde vi var klara presenterades jag för en annan av Desiderias nyaste bekantskaper. Nämligen Fröken Cryolipolys som är en ”coolshaping” manick som fryser bort fettdepåer. Efter att med granskande ögon fått kroppen analyserad och bekräftat att även jag börjar få kärlekshandtag fanns det ingen återvändo.. Självklart var jag tvungen att prova lite fettfrysning också..2015/09/17 19.15.07 Jämfört med Herr Fraxium var Fröken Cryolipolys riktigt behaglig och jag hade det oförskämt bra under den timma hon frös mitt fett.  Dr. Helen gjorde det bekvämt för mig på alla sätt..2015/09/17 19.25.40 Det jag inte hade räknat med var att bli smygfotograferad när jag högg in på Ölands Chokladen och John Lennons skrev i Hänt Extra.. Får erkänna att det kändes lite som att bli påkommen med fingrarna i syltburken.. Fett bort och choklad in rimmar ju lite illa kanske…2015-09-17 19.23.42 De där sugpropparna gjorde sannerligen sitt jobb. Känsliga läsare varnas för att scrolla vidare.

 Dr. Helen och produktbroschyren utlovar att upp till 25 % av fettet elimineras efter 1:a behandlingen. Med tanke på hur lyckade alla andra behandlingar blivit hittills har hon säkert rätt även denna gång. Men när jag lämnade kliniken (efter att ha sett bilden nedan) kändes det snarare som jag hade berikats med ett par extra skinkor ovanför de där som strävar mot knävecken.IMG_7286

Men tro det eller ej. Redan igår kändes byxlimningen lösare och ansiktet är inte längre grisrosa. Möjligen lite stramt, som efter en dag i solen, men slätt och utan stora porer och kärl. It must be magic!

HÄR kan du läsa mer om behandlingarna.

Kram


Kommentarer


 1. Sofia 19 september, 2015 on 10:14 Svara

  Mollys kommentar på bilderna: ”Åza. ….. åza….” Hjärncellerna gick på högvarv och hon kunde inte riktigt smälta de rosa glasögonen. 😉

  • Åza Brennander 19 september, 2015 on 10:22 Svara

   Ska se om faster kan ordna ett par sådana till Älsklingen. Kram

 2. cecilia Rasmussen 19 september, 2015 on 13:16 Svara

  Du är bara så härlig:)). Bjuder på dig själv o det är roligare att läsa en blogg som inte är helt perfekt hela tiden ( för ingen är helt perfekt om man sa vara ärlig) ,alla har vi våra brister o laster. Vilket man själv upplever som mer eller mindre charmigt:)))

  Nu kan du njuta av att vara servad o som ny igen:)))Hi Hi.

  Önskar dig en underbar helg. Kramen.

  • Åza Brennander 19 september, 2015 on 16:38 Svara

   Tack snälla Cecilia! Du har så rätt. Ingen är perfekt och jag är långt därifrån. Detsamma önskar jag dig. Kram Å

 3. Frida 20 oktober, 2016 on 15:02 Svara

  Hej!
  Fick du resultat av fettfrysningen? Har nämligen funderingar på att testa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna