VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NÄR är det ok att sova över hos kärleken?

God kväll, nu är jag tillbaka i hemmets lugna vrå efter många spännande möten, festligheter och långa mil i bilen men mer om det senare för något som jag klurat på hela bilresan hem är när det är ok att börja låta ungdomarna sova över hos varandra…2015-09-14 07.15.23

Den mest opålitliga och busiga familjemedlemmen har sedan ett par års tid en kär vän och har därför under lång tid tjatat om att få sova över hos sin kärlek. Hittills hade jag lyckats stå emot.

När jag nu skulle iväg ett par dagar var även mormor och morfar bortresta och med tanke på att familjemedlemmen inte klarar sig ensam föll jag för trycket när hon tittade på mig med sina bedjande ögon. Jag visst ju nämligen precis vad hon hade i åtanke…

 Jag föll till föga. Inez och Hjalmar hur nu tagit ett stort steg i utvecklingen av sin kärleksrelation. Inez har nämligen för första gången fått sova över hos Hjalmar! MEN hon hade med sig egen bädd OCH Hjalmars matte Marlena har löpande försett mig med bildbevis på vad de unga turturduvorna haft för sig…Screenshot_2015-09-15-20-17-29 De har bl a ätit fina middagar tillsammans och det som gläder mig mycket är att båda ungdomarna uppenbarligen gjort allt de kunnat för att hålla stilen inför varandra. Det är respekt!

De har också tagit långa skogspromenader tillsammans. Ett intresse de båda delar vilket borgar för en lång och lycklig relation.Screenshot_2015-09-15-20-21-33Så mycket kärlek.Screenshot_2015-09-15-20-21-13 Gjorde jag rätt eller tycker du att de är för unga? De har ju trots allt dejtat i ett par års tid men kanske var det för tidigt?

Enligt svärföräldrarna Marlena och Mats sov Inez hela natten i sin egen bädd och Hjalmar höll sig på sitt rum så med tanke på det goda uppförandet kanske det blir fler övernattningar framöver.

Trevlig kväll! Kram Å

Foto: Marlena Svedlund


Kommentarer


  1. Linnéa Olsson 15 september, 2015 on 21:02 Svara

    Bekanta till Marlena och Mats i Blekinge.
    Det verkade vara under ordnade förhållanden det här men min lilla fralla Moltaz tycker det låter sådär med allvarliga förhållanden mellan fralla och mops. (Psssst, stilig tigrerad hane i Blekinge) Fråga Hjalmar, som tycker han är helt galen.

    • Åza Brennander 15 september, 2015 on 21:06 Svara

      Jag försöker ju pränta in i Råttan hur viktigt det är med trohet men det lilla stycket hälsar att hon inte stänger några dörrar ;-).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna