VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fula ord och integritet

Detta inlägget tillägnar jag min Mor som gav mig bannor igår för att jag använder fula ord på bloggen och enligt hennes tyckande borde ”behålla lite mer för mig själv”.

Kära Mor… Jag älskar dig gränslöst och även om man kan ha svårt att tro det är du faktiskt lite barsk och hård ibland..IMG_20150815_121652 Eftersom jag aldrig skulle erkänna för dig att du har rätt (ibland) så känner jag att det kanske är på sin plats att åtminstone FÖRSÖKA förklara vissa saker som förekommit i tidigare inlägg.

Älskade mamma, jag ber om ursäkt för svordomen i inlägget ”Vi ska va så jävla snygga” men om du hade klickat på länken (jag ska visa dig hur man gör nästa gång vi ses) så hade du förstått att det var ett citat från ett hysteriskt roligt Youtubeklipp som gör parodi på oss tjejer.

När du tittar på inlägget (efter att jag eller pappa har visat dig hur man gör) kommer du säkert förfasas över att det utöver svordomar även används ord som ”tafsa” och ”ligga”. Men minns då att det är inte mina ord utan en sketch och blondinen och brunetten är en utklädd kille, alltså inte jag och min kompis IRL.

Inlägget om när jag i helgen låg på köksgolvet och tog selfies, vilket resulterade i en liten olycka, var jag faktiskt osäker på om jag skulle skriva MEN jag konsulterade din svärdotter i ämnet och hon tyckte det var så hysteriskt roligt att jag inte kunde låta bli. Du kommer inte tro mig när jag berättar hur många som kände igen sig i den situationen. Du har ju också ganska snyggt köksgolv så du borde kanske testa!

Sedan var det ju det här med att jag söker en karl… Kära Mor, jag är mer än nöjd med tillvaron men ibland så känns det lite ensamt och jag tror att du hade känt likadant och förstår mig innerst inne.

Mamma, du hör till det bästa jag har i livet och jag vet att du bannar mig i välmening. Att skratta tillsammans är något vi är hysteriskt bra på. Vi har samma sjuka humor och samma värderingar. 2015-08-09 20.43.01 (2)Mina värderingar och många av mina bästa egenskaper har jag fått från dig men du har något som jag saknar. Förmågan att ”hålla mer för dig själv” men jag vet att du älskar mig lika mycket som jag älskar dig trots den lilla olikheten.

För att glädja dig lite extra ikväll vill jag avsluta med ett högst normalt inlägg där jag delar med mig lite lagom av vad min dag har innehållit.

Till lunch åt jag sushi.2015-09-08 12.17.10 Det var jättegott och sällskapet var både inspirerande och mycket trevligt! Det var nämligen tillsammans med entreprenören Leyla Yumer som jag länge sett fram emot att träffa! Jag var inte översminkad (snarare undersminkad) och jag drack vatten (och inte champagne) till maten.Leyla Y När Leyla och jag slog våra huvuden ihop över sushin så flödade kreativiteten och på en timme hann vi skissa på ramarna för mycket spännande som kommer framöver (så ja mamma, jag jobbar lite också emellanåt och åker inte bara runt på roligheter).

Det var allt för ikväll!140314_mellow_30_i_love_you_to_the_moon_and_back726-9522-9522Kram Å


Kommentarer


  1. Evelina 8 september, 2015 on 21:20 Svara

    Men du är väl för härlig!!! =)

    • Åza Brennander 9 september, 2015 on 23:00 Svara

      Tack Evelina! Det har jag ärvt av min mor ;-). Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna