VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att strula med upptagna män

Fick nyligen denna av en vän…2015-08-28 04.10.00Därför undrar jag nu ”vilken alldeles speciell” det är som Gud har sparat till Mig.

En annan vän sa till mig ”om man inte nöjer sig med någon halvbra så är det ju kört. Alla de jättebra är ju redan upptagna”.

Och någon halvbra vill man ju inte ha och någon upptagen går fet bort! Att strula med upptagna män lockar mig sannerligen inte! Själv har jag aldrig varit otrogen och skulle aldrig komma på tanken att vara det. Om man nu skulle drabbas av en sådan galen passion att det inte skulle gå att motstå är det för mig en självklarhet att man avslutar det man har innan man ens drömmer om att utforska passionen. Om jag är ”någons” blir jag inte intresserad av andra och inte heller blir jag intresserad av upptagna män, vilket även gäller för vänners ex. De är helt ointressanta för mig. Basta!

Åter till det där med att ”alla jättebra redan är upptagna”. Mitt svar till singelvännen var att VI är ju inte upptagna och VI är ju jättebra!

Ur mitt eget perspektiv är jag:
– En jäkel i köket
– Lojal
– Ärlig
– Trogen
– Bra på att klara mig själv
– Glad
– Positiv
– Intresserad
– Engagerad
– Kelig

Därmed kan jag tycka att jag borde vara en av de upptagna som enligt utsago ska vara så mycket bättre än de lediga.

Det som möjligen försvårar det hela är väl min kravlista på den Specielle. Han ska helst ha samma egenskaper som de jag radar upp ovan, möjligen behöver han inte vara en jäkel i köket eftersom jag helst briljerar själv där. MEN den Specielle bör dessutom:

– Dyrka marken jag går på
– Få mig att skratta så magen knyter sig
– Överraska mig minst en gång i veckan
– Behandla mig som en Prinsessa
– Snygg, rik och sexig är också +
– Ha samma humor som mig
– Gilla att städa och plocka undan efter mig
– Bekräfta mig gränslöst
– Vara romantisk just när det passar mig

Jag kan komma på många fler attribut och inte är väl min kravspecifikation orimlig på något sätt? Men en tanke som slår mig är att det kanske finns en anledning till att jag får köpa mina röda rosor själv på torget på onsdagar…2015-09-02 13.06.08Slutligen kan jag inte låta bli att ställa några frågor direkt till Gud.

-Vem är det du har sparat åt mig?
– Måste jag kanske göra avkall på några av mina krav?
– Är perfekt detsamma som speciell?
– Hur länge ska jag vänta?

Hoppas att Gud tar sig tid att svara snart för jag spricker snart av nyfikenhet.

Trevlig kväll!

Kram Å


Kommentarer


  1. Sandra 3 september, 2015 on 11:25 Svara

    Tack för att du delade med dig av dina tankar och känslor om singellivet! Känns så befriande och skönt att det finns andra i samma situation som känner och tänker lika som jag. Singellivet är sannerligen ingen dans på rosor (när man ofrivilligt är där), men jag tror det är viktigt att man behåller sin tro och hopp om att man kommer träffa någon därute som känns och är rätt. Även om man förstås få ha dagar som bara är tråkiga och där allt känns jobbigt!

    Lycka till!

    • Åza Brennander 3 september, 2015 on 18:24 Svara

      Är säker på att någon där uppe har sparat någon speciell åt dig också Sandra! Hoppet är ju det sista som överger oss sägs det ju ;-). Kram

      • Sandra 7 september, 2015 on 19:07 Svara

        Tack för att du svarade 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna