VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Aldrig på en måndag

God kväll fina du! Har du startat upp med jobb eller skola idag? Enligt mig borde det vara förbjudet att gå tillbaka till jobbet eller skolan en måndag efter en lång ledighet. Därför har jag som princip att ALDRIG börja jobba en måndag efter semestern. Jag börjar alltid en tisdag eller onsdag för att på så sätt mjukstarta och dämpa ångesten lite. Hade inte Tim fått hjärnskakning förra tisdagen så hade jag följt min ”komma igång igen efter semestern” plan perfekt och förmodligen varit helt i fas med allt som skulle göras. Nu ligger jag några dagar back får jag erkänna och det känns ju oerhört skönt att kunna skylla det på sonen.

När man väl är igång tar det ju i o f s inte så många dagar innan man är tillbaka i rutinerna och tur är väl det. Jag menar det räcker definitivt med det fluff som efter bara ett par veckors semester parkerade sig så gosigt runt midjan och på höfterna. Men är det någon gång man faktiskt bör få synda så är det väl på semestern? Nu är det andra bullar som gäller framöver och det ska faktiskt bli riktigt skönt att hitta tillbaka till vardagstempot igen.

Nu är det i och för sig inte riktigt vardag än för mig. I lördags dumpade jag nämligen Råttan hos Päronen för att återigen ratta Mazdan mot Hufvudstaden. Moder Ann-Britt mötte upp med en liiiiite butter uppsyn får jag nog lov att säga..IMG_20150815_121652Dock förbyttes den snabbt mot glädje när jag lämnade över en liten present som tack för att de alltid ställer upp som råttvakter om de är hemma. Det blev ett doftljus från Village candle, vilket uppskattades stort (som du ser på den mer tilltalande glada minen).2015-08-15 12.18.23 Denna gången anlände jag  inte Stockholm mer än en timme senare än planerat. Varför vara ute i god tid liksom? Kanske borde testa det någon gång framöver för att känna hur det känns trots allt..

Ett bättre mottagande än det som Anna Wallberg bjöd på kan man knappast få!2015-08-15 16.27.42 Efter en snabb uppfräschning var vi på väg igen.. Det var nämligen säsongsavslutning för Diggiloo på Ulriksdals slott och det ville vi självklart inte missa!2015-08-15 19.12.27 Nu kom vi ju i o f s liiite sent så maten hade hunnit ta slut men turligt nog inte drycken…

Det var fler som inte var ute i god tid..2015-08-15 20.14.50 Hänt Extras Charlie Thulin var på plats så man kan ju misstänka att det dyker upp en massa vimmelbilder i tidningen framöver. Jag säger som de brukar göra i skvallerpressen ”Alla var där”. 2015-08-15 19.12.00 Jag såg ju Diggiloo även i Borgholm, se tidigare inlägg HÄR, och showen var minst lika bra denna gången!2015-08-15 22.03.01 Nu är det dags att börja med kvällsmaten hos Anna och Magnus på Antuna Gård.

Trevlig kväll och på återhörande inom kort!

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna