VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sökandet efter Mr. Right

Är du intresserad av astrologi och läser ditt horoskop? Jag tycker att det är ganska spännande och kan aldrig låta bli att läsa mitt horoskop om jag bläddrar i en tidning som erbjuder det. Ofta tycker jag det stämmer ganska bra (med lite god vilja).

Något som jag tycker stämmer ännu bättre är när jag läser personlighetsbeskrivningar över de olika stjärntecknen. Är det verkligen så att våra personligheter styrs mycket av när på året vi är födda och hur månen stod då? Det låter ju ganska otroligt men faktum är att jag har ganska bra koll på vilka stjärntecken jag trivs bra och mindre bra med. På det vänskapliga planet är flera av mina riktigt nära vänner Stenbockar och när jag möter en ny bekantskap kan jag väldigt ofta sätta fingret på om det är en Stenbock (eller någon som är född i nära anslutning till Stenbocken).

Själv är jag Fisk, enligt stjärnorna känslig, mystisk, drömmande och obotligt romantisk.2015-07-25 16.57.44

Igår kväll plockade jag fram en gammal astrobok för att kolla lite vilka tecken jag enligt stjärnorna skulle passa bra med på det kärleksmässiga planet. Eftersom sonen titt som tätt påpekar att jag borde träffa en man (senast häromdagen igen) så tänkte jag att en bra början kanske är att ha koll på de ”rätta” tecknen. Att Tims senaste argument för att jag borde träffa någon är att ”vi i så fall kan få massor av hjälp med Inez” är en annan historia..

Så nu har jag full koll. Boken säger så här:

OCH VINNAREN ÄR…
Fisken passar onekligen väl ihop med de andra ombytliga tecknen, Tvillingarna och Skytten. I synnerhet i sängen, där dynamiken blir spännande och spontan. Eldiga Vädurar och Lejon har också goda odds att hålla Fisken romantiskt road och inspirerad. Men för en bestående framgång vinner Kräftan med flera hästlängder, helt enkelt därför att den förstår den längtan och förvirring som präglar Fiskens själ, och därför att dess varma hjärta och mjuka sätt får Fisken att komma tillbaka efter mer.

Jaha, jag ska alltså helst söka efter en Kräfta men det kan funka bra med en Tvilling, Skytt, Vädur eller Lejon också. Skönt att ha koll på läget. 😉

Därför är det ju ytterst passande att ikväll spana efter lite schyssta stjärntecken på PM & Vänners TAK med goda vännen Anna (sominteharinstaochdessutomärnyblivensingelochJungfru). Bring them on! 😉2015-07-25 16.30.24

Kram Å


Kommentarer


  1. Anna Bredenlöw 25 juli, 2015 on 17:58 Svara

    Bra Häx, att du förvarnat att vi dyker upp som singlar. Nu får vi se om det ger utdelning

    • Åza Brennander 25 juli, 2015 on 18:55 Svara

      Hahaha! Vi håller tummarna! <3

  2. Cecilia Rasmussen 25 juli, 2015 on 23:30 Svara

    Lycka till tjejer.))

    • Åza Brennander 26 juli, 2015 on 18:32 Svara

      Stort tack Cecilia!

  3. Fia 26 juli, 2015 on 17:33 Svara

    Jaha då bor jag tydligen ihop med ett ”eldigt” lejon…. !

    • Åza Brennander 26 juli, 2015 on 18:31 Svara

      Hahaha. Se där ja! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna