God morgon! Nu har jag det riktigt bra och njuter av livet i fulla drag!
Visby är ju så magiskt vackert.
Vi traskar runt i de smala gränderna och bara insuper atmosfären. Tänk att själv ha ett sådant här litet krypin. Det vore sannerligen en dröm. Annika fixade middagen första kvällen och det var supergott. Kyckling med fetaostcremé är något jag verkligen vill tipsa dig om när du vill äta något gott men inte har lust att stå i köket flera timmar. This is how you do it Annika style:
Bena ur en grillad kyckling och lägg i ugnsfast form. Fördela vit sparris över kycklingen och blanda en burk cremé fraiche med ett pkt fetaost och en pressad vitlöksklyfta. Bred röran över kycklingen och garnera med hackade oliver innan du river rikligt med ost över hela härligheten. Swish in i ugnen på 225 grader tills osten har smält och har en härlig färg. Servera med en blandad sallad och en vinaegrette. Mumsfillibabba!
Här bor vi! Och strax ska vi avnjuta en lång frukost på vår mysiga innergård. En fin dag önskar jag dig!
Kram Å
Det köket känner jag igen. 🙂 Har ni flyttat in i centrum? Kram och hälsa Annika!