VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Chicken Annika style..

God morgon! Nu har jag det riktigt bra och njuter av livet i fulla drag!
Visby är ju så magiskt vackert.

20150714_140206 Vi traskar runt i de smala gränderna och bara insuper atmosfären. Tänk att själv ha ett sådant här litet krypin. Det vore sannerligen en dröm.20150714_140147 Annika fixade middagen första kvällen och det var supergott. Kyckling med fetaostcremé är något jag verkligen vill tipsa dig om när du vill äta något gott men inte har lust att stå i köket flera timmar.20150713_194855 This is how you do it Annika style:

Bena ur en grillad kyckling och lägg i ugnsfast form. Fördela vit sparris över kycklingen och blanda en burk cremé fraiche med ett pkt fetaost och en pressad vitlöksklyfta. Bred röran över kycklingen och garnera med hackade oliver innan du river rikligt med ost över hela härligheten. Swish in i ugnen på 225 grader tills osten har smält och har en härlig färg. Servera med en blandad sallad och en vinaegrette. Mumsfillibabba!

Här bor vi! Och strax ska vi avnjuta en lång frukost på vår mysiga innergård.20150714_140544 En fin dag önskar jag dig!

Kram Å


Kommentarer


  1. Fia 15 juli, 2015 on 11:39 Svara

    Det köket känner jag igen. :) Har ni flyttat in i centrum? Kram och hälsa Annika!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna