VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

(O)tur i kärlek

I huset där jag bor lever ju ytterligare en bitch (tik på eng.) Den något mer håriga bitchen är ett riktigt litet stycke ska du veta! Jag har nämligen just fått reda på att hon har skaffat sig en kille till, vilket innebär att hon nu har två (m a o 200 % fler än vad matte har)!

Hon hänger ju sedan tidigare ihop med den bedårande mopsen Hjalmar och jag har gjort vad jag kunnat för att pränta in i henne att man inte kan lova bort sig till mer än en (i taget). Tror du hon lyssnat på mig? Nä såklart inte för nu har hon skaffat sig en Arne också!

2015-05-02 11.33.04 Plötsligt stod han bara där på skogsstigen idag och väntade på henne, Jag misstänker att de planerat det i smyg tillsammans på något sätt! Råttan spelade såklart svårflörtad till en början (bra där för övrigt, något har jag uppenbarligen lärt henne trots allt).2015-05-02 11.31.49 Men det tog inte lång tid innan Inez omöjligt kunde hålla tillbaka glädjen över sin dejt med Arne..PhotoGrid_1430586090671 Innan de skiljdes åt bjussade hon t o m på en tungkyss varefter hon snabbt vände Arne ryggen.PhotoGrid_1430586353920 Jag tror det lilla stycket fått mersmak för nu sitter hon innanför dörren och trånar efter fler trots att jag har bannat henne hela dagen för att hon har det dåliga uppförandet att inte avsluta det ena innan hon inleder det andra.

Själv sitter jag och funderar på om jag ska gå på den där inflyttningsfesten eller inte och konstaterar att det ju är en faslig tur att det åtminstone en av bitcharna i familjen har tur i kärlek.. 😉


Annons

Kommentarer


 1. Gert 2 maj, 2015 on 22:34 Svara

  Hmm… här slår min miljöskada till ordentligt. Eftersom jag är matematiker ut i fingerspetsarna räknar jag genast baklänges, och då får jag bekymmer med översättningen till de mentala bilderna. Om 200% fler innebär totalt två så måste utgångsvärdet vara två tredjedelar (2/3+200%=2 hela). Jag skulle vilja se hur en 2/3 kavaljer ser ut. Eller rättare sagt – jag tror inte jag vill se det!
  :-) Gert

 2. Karin B 6 maj, 2015 on 07:43 Svara

  Vilka sötnosar!

  • Åza Brennander 12 maj, 2015 on 10:04 Svara

   Hehehe, tack Karin! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna