VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Träna tillsammans

Sonen har överraskat flera gånger den senaste tiden och ingen är gladare än jag, för visst är det så mycket roligare att träna tillsammans än ensam?

2015-04-11 11.12.48

Jag brukar köra en joggingrunda och/eller en PW om dagen och med en Råtta som alltid är redo är det inget alternativ att låta latmasken ta över.

2015-04-11 11.09.45 Jag har tidigare skrivit om att jag i mitten av rundan kör lite styrka också. Armhävningar, squats och tricep dips är några av de styrkeövningar jag brukar köra (tipsade om dem i ett tidigare inlägg). Det jag glömde lägga ut bild på då var plankan, som jag tycker är en av de absolut bästa övningarna för att stärka core muskulaturen.

Även till plankan använder jag mig av min favoritbänk mitt i skogen men det går såklart bra att köra övningen på marken också. Det finns lite olika varianter du kan köra beroende på hur tungt du vill att det ska vara. Detta är min favorit och den kan du också köra på knäna istället för fötterna om du föredrar det.

2015-04-11 11.20.45 Vill du köra ett halvtufft läge mitt emellan knästående och horisontell planka funkar denna varianten också bra.

2015-04-11 11.21.38 Jag brukar stå så länge jag orkar och rulla lite fram och tillbaka på tårna för att komma åt så många muskler som möjligt i bålen.

Men det bästa av allt är pausen efteråt innan man springer vidare.

2015-04-11 11.27.39 Lycka till med din träning!

Kram Å

Ps. Ikväll håller vi på Växjö Lakers i den historiska finalmatchen på hemmaplan!


Kommentarer


 1. Mia 14 april, 2015 on 20:50 Svara

  Duktig du är kära vän! Bra tips som jag ska testa här hemma i ”min”skog. Dagisbarnen som brukar husera där på min morgonpromenad får väl dåndimpen, men jag övar på att inte känna mig så pinsam i olika situationer – och vad kan väl vara en bättre övning än att vara den enda som gympar i skogen?! Så får det bli! Puss o Kram! Heja Lakers!! <3

  • Åza Brennander 14 april, 2015 on 21:38 Svara

   Heja dig!!! Då kanske du svarar från skogen imorgon när jag försöker störa dig i morgonbestyren igen,så kan vi vara pinsamma tillsammans ;-). Kram älskade vän!

 2. Cecilia Rasmussen 14 april, 2015 on 23:35 Svara

  Härligt. Tänk om mina två tonåringar oxå hade orkat hänga på .Gäller vara glad så länge det varar.:)Kramar

  • Åza Brennander 15 april, 2015 on 19:51 Svara

   Piska och morot Cecilia ;-). Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna