VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Imorgon piskar vi Indianerna!!!

God kväll i stugan! Hoppas du har det fint!
Visst känns det oerhört lyxigt att veta att man är ledig imorgon trots att det är måndag? Annandag påsk en av mina absoluta favoritmåndagar! Ikväll ska jag och Råttan bara tända ljus, kolla på något bra i burken och softa ordentligt!

2015-04-04 20.49.18

Igår tittade Anna och Peter förbi och det blev en runda på stan. Stämningen var verkligen på topp eftersom Lakers tog ytterligare en viktig seger mot Frölunda igår på hemmaplan. Vi leder nu med 3-1 i matcher och piskar vi indianerna imorgon också så är vi klara för fiiiiiinaaaaal! Hoppas, hoppas, hoppas!!!

Jag hade på mig sprillans nya örhängena Pipols Baazar från Furia.se, halsband från Sahara Silver och jumpsuit av Lise Sandahl från Passion for Brands. Gillade den lilla färgklicken som örhängena gav till outfiten. De förhöjde verkligen!

PhotoGrid_1428253559993 I håret flätade jag in en löshårsdel från Toupéma Belgal lite slarvigt som kontrast till de eleganta smyckena och byxdressen.

Kvällens avslutning kanske inte var så elegant däremot för Anna och jag blev plötsligt vrålhungriga och avslutade festligheterna på M:c Donalds. En double cheese är aldrig fel vid den tiden på dygnet.. ;-).

2015-04-05 01.55.43

Trevlig kväll!

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna