VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sömnsvårigheter och Goodiebags

Fy fasiken vilken jädra natt jag har hade. Tidigt i morse drog jag iväg ett sms till svägisen/kollegan om att jag kanske skulle komma lite senare idag för då hade jag fortfarande inte fått en blund i ögonen. Det är helt enkelt lite för mycket som snurrar i skallen just nu på det arbetsmässiga planet.. Hu vad jag lider med dem som alltid har sömnsvårigheter. Det är verkligen en pina att ligga en hel natt och vända och vrida.

Gårdagen var däremot en riktig ”feel good” dag när jag bara traskade runt i myskläder, drack te och frossade i alla fantastiska goodiebags som jag hade med mig hem från Öland. Tänkte att jag skulle dela med mig lite utav vad det var för fina saker som vi presentades med. Here we go!

wpid-20150320_213036En underbar Mårbacka pelergon, doftljus från Village Candle och massor av godis (någon åt upp all choklad under bilresan hem) från Mys Blommor.

IMG_8249 Från Mikkas fick jag en ljuvlig leo top med stor lyxfaktor som du med största sannolikhet kommer få se mig mycket i framöver.

IMG_8253

ÖlandsChoklad bjussade på magiskt goda praliner och bräck med solrosblom.

IMG_8258 Oemotståndligt!

IMG_8260

Hotel Skansen gav oss smakprov från Carita och Decléor, de märken de använder och säljer i sin SPA-avdelning.

IMG_8254 Exklusiva supkoppar från Lindstedt & Sons Gelbgjuteri. Tillverkade i mässing och förgyllda med 24 karats guld med anor från 1650-talet! Perfekta som kryddskålar för salt och peppar om man inte vill ta en sup vill säga!

Furia.se presentade med feststrumpor från Pretty Polly,  lyxiga örhängen från Pipols Bazaar, duschcréme från Dofta och en superläcker topp med coolt tryck.

IMG_8261

Den übermysiga inredningsbutiken Mariella Inredningar i Michelas hemstad Borås hade skickat med en handduk från Missoni, tandborste i guld och en vacker ask i marmor som allt redan pryder sin plats på gästtoaletten!

IMG_8251

Världens bästa Terece på Love Forever överraskade med en ljuvlig tunika, scarf och halsband.

IMG_8257

Själv fraktade jag också med mig lite smått och gott i form av några egna favoriter till tjejerna.

IMG_8256 Tavla med personligt utvalda budskap från Mellow Design, Spray tanning kit (före- och efterbilder kommer) för hemmabruk från Marc Inbane i samarbete med Carlsten Sweden AB, Läppglans från Palina, Askungemask (den är verkligen helt magiskt utslätande när man känner sig trött och glåmig) från Cicamed, Ljusslinga från Watt & Veke samt små mysiga, användbara grejer man blir glad av från Natural life Sweden.

STORT TACK till alla och en trevlig kväll önskar jag dig!

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna