VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tjäna fina pengar

God morgon fina! Om du har sovit hälften så bra som jag har så är du lycklig! Wow vilket ställe jag har bott på inatt. Lovar att berätta om det snart (har för första gången på länge prioriterat rätt och umgåtts istället för att ladda över bilder från kameran) men först vill jag tipsa dig om en helt ny grej som du kan tjäna fina pengar på om du tycker om att träffa människor, gillar mode och kläder, har lite tid över och gärna tjänar en slant samtidigt som du har skoj!

Min vän Terece som driver klädmärket Love Forever ska nämligen starta upp verksamhet för hemförsäljning!

11069525_944390868914210_305886853_o

”Love Forever är i startgroparna för att starta upp home sales. Älskar du mode, accessoarer och möte med nya människor? Har du lite tid över och gillar att sälja? Då kanske du är Love Forevers nya säljare! För nu drar vi igång vår hemförsäljning på allvar! Och söker säljare över hela landet! Vi kommer att ha en egen kollektion, anpassad för hemförsäljning. Tveka inte utan hör av dig och bli en del av vårt härliga och glada gäng! Vi ser fram emot att höra av dig. Maila din ansökantill [email protected]

Jag instämmer med annonsen. Tveka inte! Om du är sugen på en ny utmaning har du allt att vinna, inget att förlora! Lycka till!

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna