VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Middagstips

God kväll kära du! Eftersom jag just nu befinner mig på vackra Hotel Skansen på Öland för att träffa ett härligt gäng med goa tjejer har jag varit så fiffig att jag faktiskt har förberett ett blogginlägg!

1_C191C4ACDFABA7717666176515B0D475 Jag får väl erkänna att solen inte skiner som på bilden men i sinnet är det strålande solsken och i hjärtat är jag varm!

Självklart kommer jag dela med mig av vår mysiga träff men först ska jag njuta av att bara vara här så du får hålla tillgodo med ett litet middagstips ikväll. (Eftersom jag förmodligen inte kommer kunna hålla fingrarna ifrån Instagram kan du såklart kika in på mitt konto @azabrennander om du vill!)

Kvällens middagstips är Spaghetti Carbonara, något som både jag och Hjärtat tycker är gudomligt gott och som kan serveras på många olika sätt!

Till just denna varianten behöver du för två personer:
2 port Spaghetti
1 pkt tärnad bacon
1.5 dl Grädde
2 äggulor
1 vitlöksklyfta
1 dl riven parmesanost
Svartpeppar

2015-02-01 19.10.32 Börja med att koka upp vatten och samtidigt som spaghettin kokar knapersteker du bacon och låter den rinna av på hushållspapper. Blanda därefter grädde, pressad vitlök, parmesanost och äggulor och vispa försiktigt ihop det. Häll av spaghettin och lägg tillbaka i den varma kastrullen. Häll i ”smeten” och knaperstekt bacon. Värm allt i kastrullen under omrörning tills du fått en härlig konsistens.  Mal över önskad mängd svartpeppar och servera tillsammans med en fräsch sallad och körsbärstomater. Njut!

Trevlig kväll och på återhörande!

Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna