VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Surtant

ÄNTLIGEN är denna skitdagen till ända och jag ska inte göra något annat än att parkera mig i soffan ikväll och plöja igenom en massa inspelningar av fullständigt meningslösa program (som Farmen t. ex.).

Innan jag åkte hem ikväll gjorde jag ett sista desperat försök att få mig själv att må bättre (eller åtminstone se bättre ut).

Nuna har nämligen börjat sälja Marc Inbane, en spraytan som man kan göra själv hemma, och eftersom jag helst undviker solarium passar det mig perfekt att kunna fuska lite hemma.

Marc_Inbane Eftersom jag såg så bedrövlig och bedrövad ut idag tackade jag inte nej till att få en demonstration av hur det går till att själv fixa brännan! Det visade sig vara lätt som en plätt!

Först sprayar man ansiktet och dekolletaget och därefter använder man borsten för att arbeta in färgen. Inte svårare än att lägga på puder eftersom man direkt ser skillnaden! Se skillnaden och så glad jag blev på köpet!

2015-03-16 17.12.42 Eftersom det gick så snabbt och lätt körde vi på med resten av kroppen också och då var det bara att spraya direkt i vanten för att sedan gnida ut det över den blåvita huden. Vips så kände jag mig sommarfräsch från topp till tå. Nu ska färgen sitta minst 6 timmar innan jag får duscha men det stör mig faktiskt inte det minsta. Oftast brukar ju brun utan sol produkter stinka ganska illa men Marc Inbane luktar nästan ingenting! Sedan ska det bli spännande att se om jag klarar av att underhålla min solkyssta hud. Förutsättningarna känns goda i alla fall.

Nu ska jag fortsätta tjura och bedrövas över hur jobbigt och tröttsamt livet kan te sig ibland men känner jag mig själv rätt är det andra tongångar imorgon! Det är inte ofta jag faller ner i det mörka hålet men när det händer så gör jag det med besked men turligt nog brukar jag inte bli kvar där särskilt länge. Imorgon är en annan dag!

Kram från surtanten.


Kommentarer


 1. Tina 16 mars, 2015 on 20:04 Svara

  Usch för surtanter….ha ha ha.
  Vem har inte såna dagar?
  Nya selfie-tanningen, kladdar av sig på kläder? Blir flammigt? Ser attans bra ut i alla fall.
  Ha en bra tjurkväll =)
  Kram

  • aza 16 mars, 2015 on 22:17 Svara

   Tack Tina! Inget kladd och inga flammor. Återkommer med rapport imorgon ;-). Kram Å

 2. Annelie 18 mars, 2015 on 08:32 Svara

  Hur påverkas huden i långa loppet, dom negativa effekterna eller är det helt ofarligt?

  • Åza Brennander 18 mars, 2015 on 13:31 Svara

   Hej Annelie, jag kollade just med min hudterapeut för att inte fara med antaganden. Svaret är att det inte påverkar huden. Man ska kunna använda det varje dag om man vill. Det är dessutom återfuktande men personligen tyckte jag att jag behövde smörja på lite extra fukt dagen efter. Helt ofarligt med andra ord eftersom det reagerar med kroppens eget pigment. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna