VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skitmåndag

Ååå fy för den lede så trött jag är ! Lade precis ner huvudet på tangentbordet och somnade faktiskt ett par minuter. Tur att svägisen/kollegan sitter i ett annat rum så att hon inte har koll på när Chiefen maskar lite..

Även Råttan var trött i morse. Hon har faktiskt ingen enveten förkylning att skylla på så jag vet inte vad hon har för ursäkt för att gömma sig bakom skidglasögonen på detta sätt.

IMG_20150316_065356

Nåväl, vi släpade oss ut på vår skogsrunda i tron om att den skulle få oss att piggna till. Men icke sa Nicke! Jag var t o m för trött för att måla på ansiktet så idag får ni dras med mig a´la natural.

IMG_20150316_111039

Jag försökte faktiskt få till ett leende men det gick så där. En riktig skitmåndag känns det som. Hoppas din är betydligt bättre.  //Å


Kommentarer


  1. Cecilia Rasmussen 16 mars, 2015 on 12:55 Svara

    God Måndag.

    Vilken tur att du är naturligt vacker då så du inte behöver tänka på det:))).Andas och ta det med ro ,det kommer bli en kväll idag med fast dagen inte är den bästa.O imorgon väntar en nya dag med nya möjligheter. Kram

    • aza 16 mars, 2015 on 13:24 Svara

      Tack snälla Cecilia! Precis vad jag behövde höra idag! Jag tar med dig dina visdomsord. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna