VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Överraskningar till dig!

God kväll!
Eftersom det var Internationella kvinnodagen i lördags tycker jag att det är på sin plats att fira alla härliga kvinnor denna veckan ut genom att bjuda på några små överraskningar!

IMG_7672

Den första överraskningen är att jag har fått möjligheten att lotta ut ytterligare en av de fina spetsklänningarna från Love Forever!

Eftersom ni var så många som tävlade om klänningen för några veckor sedan så har jag lottat bland de bidrag jag fick in då och vinnaren av den underbara spetsklänningen heter Annika Lomsäter! Stort Grattis! Mejla mig din adress och storlek på [email protected] så kommer det snart ett paket på posten till dig!

De andra överraskningarna till alla coola pumor där ute är jag fått lov att erbjuda en riktigt bra rabatt på två av mina favoritbyxor från samma märke som klänningen!

Om du uppger koden åza i kassan när du beställer via Love Forevers hemsida kan du just nu köpa både Roma pants och Bella pants med 40 % rabatt på reapriset!! Ordinarie pris är 1 129 kr och du betalar med rabatten på reapriset bara 339 kr! Erbjudandet gäller t o m kl. 18.00 på söndag!

Känn dig som den drottning du är i snake eller leopard och trevlig kväll kära du!

23782218-origpic-dbbb65Roma Pants

IMG_8070 Bella Pants


Kommentarer


  1. Annika Lomsäter 11 mars, 2015 on 20:40 Svara

    Men Åza!!! Jag har läst om Liseberg och sjukdom och fattade inte riktigt vad du menade med ditt meddelande till mig…. Men så skrollade jag ner lite till!! Tjoooohoooo det är ju helt fantastiskt!!!! Underbart!!! Så glaaaad jag blev att jag vann den underbara klänningen! Tusen tusen tusen tack ❤️❤️❤️ . Vi kör på stl S. Adressen har du fått. Kram kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna