VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En nätt liten omväg..

God kväll fina! Hoppas du har en härlig lördagskväll och är laddad inför mellon!

IMG_7985 (2)

Är du bekant med uttrycket ”That´s what friends are for”? Det är jag! Eller snarare det trodde jag att jag var.. Igår fick det nämligen en helt annan innebörd för mig än tidigare.

Vännen My messade nämligen tidigt på morgonen och eftersom hon är konvalescent hade hon lite problem med att ta sig från ena sidan av staden till den andra. Trodde jag.. Därför erbjöd jag mig självklart att skjutsa henne dit hon skulle när jag var klar med mina möten och vi kom överens om att jag ska messa henne när det sista mötet började gå mot sitt slut.

Sagt och gjort. Jag messar och samtidigt frågar jag mötesdeltagaren hur jag snabbast tar mig till den stadsdel där jag ska lämpa av mitt ”paket”. Jag inser att han tittar lite konstigt på mig innan han vänligt upplyser mig om att det är 4 mil i riktning mot Oskarshamn!

Jag ringer upp My när jag sätter mig i bilen och hon upplyser mig om att det ju är ”på vägen hem mot Växjö”.

IMG_20150220_132351Nu beror det ju på hur man ser det här med ”på väg”. Just den vägen blev en nätt liten omväg på 8 mil!

Nåväl, My erbjöd sig faktiskt att ta en taxi istället men eftersom jag njuter så oerhört av att vara i hennes sällskap så tog jag självklart omvägen. Dessutom fick jag ju tillfälle att agera ovärderligt stöd åt henne återigen.

2015-02-20 13.17.06Inte nog med det jag blev dessutom bjuden på en kopp thé och en chokladbit i Timmernabben, Smålands riviera OCH fick dessutom träffa hennes gulliga väninna Louise!

IMG_7987That´s what friends are for!

Ps. 1.  Jackan jag har på mig på bilderna är ny från Love Forever och om du gillar L F hoppas jag att du är med och tävlar om spetsklänningen. Tävlingen avslutas vid midnatt.

Ps. 2. Du missade väl inte gårdagens Fredagsfräckis med Gert Fylking? Du hittar det under menyn Webb-TV längst upp till höger i menyraden.

Trevlig kväll! Kram Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna